Lifestyle

Let op ladies: op deze plekken in Nederland kun je gratis maandverband halen

Maandverband en tampons kosten nog altijd geld en er zijn genoeg vrouwen die dit geld voor maandverband niet hebben… Maak je vooral geen zorgen, want er zijn inmiddels een aantal plekken in Nederland waar je gratis maandverband kunt halen!

Waar haal je gratis maandverband in Nederland? 

Check de gratis ophaalpunten voor maandverband en tampons hieronder, want er zijn meer punten dan je denkt…

Gratis maandverband Overijssel

In Overijssel kun je gratis maandverband in de kledingbank en kringloopwinkel halen. Achter de toonbank liggen hier namelijk de menstruatieproducten die je nodig hebt tijdens jouw period. Klein dingetje is wel dat deze menstruatieproducten echt alleen bedoeld zijn voor girls die hun eigen menstruatieproducten niet kunnen betalen, dus niet iedereen mag zomaar iets meenemen! 

Door deze fases ga je als je ongesteld moet worden

Gratis maandverband Dordrecht

Bij de Panterstore in Dordrecht ben je voor gratis maandverband en tampons aan het juiste adres. Als je voor het gratis maandverband in de winkel komt is het een must om het codewoord stay wild aan de winkeleigenaresse te vertellen, zodat zij meteen weet wat ze moet doen. Het maandverband krijg je hier ook nog eens in stijl, want nee je krijgt het niet in je hand geduwd, maar je krijgt het mee in een vrolijk panterprint tasje. Hoe leuk? 

Gratis maandverband Zwolle

In Zwolle zijn in totaal acht uitgiftepunten voor gratis maandverband en tampons geopend. Dit zijn uitgiftepunten in de vorm van een kastje op de hoek van de weg of in winkels, dus grote kans dat je ze niet meteen zal herkennen. In de kastjes liggen allerlei soorten menstruatieproducten, waardoor jij onbezorgd je period doorkomt!

Dit veroorzaakt de vreemde geur rondom je vagina

Gratis maandverband Deventer

In de minibibliotheek van Deventer aan de Sluisstraat zijn naast stripboeken en romantische romans nu ook maandverband en tampons te vinden. Mocht je je te erg schamen om met maandverband naar buiten te lopen, verstop hem dan vooral in het boek dat je gaat lenen. 😉

Nog geen uitgiftepunt voor gratis maandverband bij jou in de buurt gevonden? Check dan snel het internet want er zijn in Nederland ruim 253 gratis punten. Dus dan moet er wel eentje bij jou in de buurt zijn, toch?