Celebs

Oh my countess: Eloise van Oranje is verliefd

Gravin Eloise van Oranje is de oudste dochter van vader Prins Constantijn Der Nederlanden en Laurentien Brinkhorst. Ze is de eerste Oranje die een social media account heeft aangemaakt en ze verschijnt dan ook steeds vaker in de media. In een interview met LINDA vertelt Eloise dat ze verliefd is. Horen wij hier een nieuwe opvolger aankomen?

Eloise van Oranje is verliefd

Eloise van Oranje is de oudste gravin van ons koude kikkerlandje. Nadat Eloise werd gespot met een sigaret in haar hand, kreeg ze steeds meer aandacht in de media. Eloise vindt dat ze meer is dan alleen een familienaam. In een interview met LINDA vertelt ze dat ze ook maar een student is die haar leven probeert te leiden. Maar dat is niet het enige wat Eloise deelt met het tijdschrift. 

Eloise is namelijk helemaal happy in love! Wie deze nieuwe lover is wil de gravin niet zeggen. Wel deelt Eloise dat ze meestal geen ‘relatietype’ is. Ze wilde ook eigenlijk genieten van het studenten leven en ‘helemaal los gaan’. Toch sloeg de vonk over bij het zien van deze jongen en hebben ze sinds kort een relatie. Wij wensen Eloise al het geluk toe en misschien hebben we wel te maken met een toekomstige graaf… Who knows!

Lees ook:

ZIEN: Eloise van Oranje huurt een huisje in Amsterdam

Interview: Eloise van Oranje over haar grootste onzekerheid

 

Bron: RTL-boulevardBeeld: brunopress