Lifestyle

10 signalen die erop wijzen dat jij smoorverliefd bent

Verliefdheid is ongetwijfeld één van de lekkerste gevoelens. Geen wonder dat er zoveel liedjes, films en kunst over love gaan! Het is niet alleen een magisch maar ook een zeer krachtig gevoel. En dit komt niet alleen maar door de feel good hormonen die door je lichaam gieren. Het komt ook door de gevoelens die (hopelijk) wederzijds zijn. En wanneer dit het geval is, is er níets wat beter voelt.

10 signalen die erop wijzen dat jij smoorverliefd bent. 

We weten allemaal dat verliefd zijn heerlijk is en dat de wereld net iets mooier lijkt als je vlinders in je buik hebt. Toch herkent niet iedereen verliefdheid bij zichzelf en zweven ze hun lover voorbij op hun roze wolk. Wil jij weten of je verliefd bent? Lees dan dit artikel en ga na of jij jezelf hierin herkent. 

1. Je moet jezelf ervan weerhouden om de hele tijd over hem te praten

Het liefst vertel je de hele wereld dat hij van JOU is en wil je elke detail bespreken met je BFF’s. Maar uit respect voor je vrienden bijt je maar eventjes op je tong.

2. Je kijkt naar hem terwijl hij slaapt

Ahw! Hij is zo snoezig als ‘ie slaapt! Dit kan een teken zijn dat je meer om hem geeft dan een normale crush. Sweet dreams! 

3. Je moedigt hem aan

Naast dat je zijn mening respecteert, moedig je hem ook aan om zijn dromen te volgen. Als je elkaar aan elkaars doelen en dromen herinnert, en je elkaar blijft aanmoedigen om deze tot werkelijkheid te maken, ben je megaverliefd aan het worden.

4. Je hecht waarde aan zijn mening over de toekomst

Als het enkel ‘daten’ zou zijn, zou je zijn mening over de toekomst niet heel belangrijk vinden. Aan een casual date ga je niet vragen hoeveel kinderen hij wil en wanneer, tenzij je plannen hebt…

5. Je denkt niet meer aan je ex

Je hebt vandaag niet eens aan je ex gedacht – laat staan zijn Instagram gestalkt met je Finsta. En áls je dan aan hem denkt laat het je koud. Ijskoud.

6. Je wil ook knuffels na de seks

Knuffelen staat gelijk aan het geven en tegerlijkertijd ontvangen van liefde. Als je net zo dol bent op het knuffelen in bed als op de hete seks met je partner, is dit een goed teken. Can you feel the love tonight?

7. Alles herinnert je aan hem

Wanneer je een broodje kroket eet doet dit je aan hem denken omdat het zijn lievelingssnack is. Wanneer je dat ene geurtje ruikt weet je gelijk dat hij die ook heeft. En wanneer je naar dat ene album luistert doet elk nummer je aan hem denken! Argh! Je krijgt hem gewoon níet meer uit je hoofd. 

8. Je vindt het niet erg om een kleine opoffering te maken

First things first: zet jezelf áltijd op de eerste plek. Punt. Maar nu kan het wel eens zo zijn dat je lover ziek is en je eigenlijk een afspraak had staan. Toch vind je het helemaal niet erg om die af te zeggen en je schatje te gaan verzorgen. Zolang je maar bij hem bent.  

9. Jullie hebben het altijd gezellig en leuk ongeacht wat jullie doen

Je vindt het net zo leuk om naar een museum te gaan als een simpele wandeling te maken door het bos. Het maakt niet uit wát je doet, alles is leuk met deze persoon! 

10. Je denkt eraan om hem aan je familie voor te stellen

Dit is natuurlijk een MEGA groot teken! Je wilt weten hoe je partner is wanneer hij omringd is met de personen om wie je het meest geeft. En wat zij van hem vinden natuurlijk. Vleeskeuring, here we come!

Lees ook:

Deze 9 signalen geven aan dat jij écht verliefd bent

Waarom je vervelend doet tegen iemand die je leuk vindt

 

Bron: Fem-fem

Must reads 👀