Lifestyle

Met deze tips ben jij sowieso de allerbeste bedpartner

Ah, seks. En dit keer is het geen clickbait, maar gaan we je echt even vertellen hoe jij de allerbeste bedpartner ooit wordt. Wie wil dat nou niet?

Wees open-minded

Natuurlijk is standje missionaris fijn en wissel je ‘m af en toe af met doggy. Maar heb je al wel eens over andere plekken dan je bank en je bed nagedacht? Of het gebruiken van seksspeeltjes, naast een vibrator? Zo schijnt een buttplug, naast grensverleggend, ook bovenal erg fijn te zijn. Proberen waard, toch? Daarnaast kan je ook na gaan denken over een rollenspel of een seksfantasie die jullie delen. Dit is namelijk enorm goed voor jullie seksleven. Zolang je maar voor alles open staat!

Verras hem

Dit staat in lijn met wat we hiervoor hebben besproken, maar onderzoek wijst uit dat mannen houden van vrouwen die out of the box denken en dit ook daadwerkelijk uitvoeren. Het belangrijkste hierbij is de spontaniteit. Blinddoek ‘m gewoon eens of trek een mega sexy lingeriesetje aan! 

Word fantastisch in voorspel

Stap nummer één in bed is een goede zoenpartij. Hierbij is het belangrijk dat je elkaar even diep in de ogen aan kijkt (of langer), hem of haar even subtiel aanraakt en bijvoorbeeld door het haar kroelt. Want laten we eerlijk wezen, dat vinden wij ook altijd het fijnste ter wereld. Na het zoenen kan je bijvoorbeeld met de oren spelen, dit is namelijk één van de erogene zones van man én vrouw. Wanneer je dit met je tong doet, is de persoon in kwestie gegarandeerd binnen no-time opgewonden.

Geef, maar neem ook vooral

Let’s be honest, een orgasme is voor een vrouw af en toe ver te zoeken. Daarom is het van belang dat je, naast je partner plezieren, ook even aan jezelf denkt. En dit kan de ander ook alleen maar meer opgewonden maken, als je dit voor zijn neus doet. Wanneer je zelf tot een hoogtepunt bent gekomen, focus je je op hem door bijvoorbeeld aandacht te besteden aan de ballen. Dit kan je doen door ze in je handen te nemen, maar ook door erop te zuigen. Veel plezier vanavond!