News

VIDEO: Dave Roelvink in tranen door pasgeboren zoon

Wiehoe! De wereld is weer een man rijker geworden! Afgelopen weekend zijn Dave Roelvink en Jazzlyn bevallen van hun eerste kindje. De kersverse vader is over the moon en wij smelten dan ook bij deze video. 

Dave Roelvink is vader geworden

Dave Roelvink is vader geworden

Dave Roelvink en zijn vriendin Jazzlyn zijn afgelopen weekend bevallen van hun eerste kindje. Sinds ze afgelopen april bekend hebben gemaakt zwanger te zijn, overspoelt Dave ons met foto’s en video’s van de weg naar de bevalling. En dit weekend was het dan zo ver: de komst van hun kleine wonder. Het kindje is gezond geboren en Dave couldn’t be happier. De naam van deze kleine ster? Dean Roelvink. Vernoemd naar en een eerbetoon aan de oma van Dave: Dien. In een Instagram video deelt Dave zijn emoties met zijn volgers en ons hart smelt bij het zien van deze beelden.

View post on Instagram
 

De jeugdliefde van Dave Roelvink is bevallen van hun eerste kindje

Dat Dave en Jazzlynn dolgelukkig zijn met de komst van Dean is geen verrassing. Wat wel een verrassing is, is dat dit stel al eerder een relatie heeft gehad, namelijk in 2013. Die relatie is uitgegaan en Dave kreeg daarna wat met Julia Mekkes. Gelukkig bleef de chemie bestaan tussen Dave en Jazzlynn en hebben ze na 7 jaar de draad weer opgepakt. Dat ze nu ouders zijn geworden van een zoon, is dan ook wel de kers op de taart in dit liefdesverhaal. Congrats Dave en Jazzlynn!

Lees ook:

Alles wijst erop dat Donny Roelvink en Janice nu écht uit elkaar zijn

Onherkenbaar: zo zagen Dave en Donny Roelvink er als jonge tieners uit

Bron: InstagramBeeld: brunopress

Must reads 👀