News

Met deze corona kerstballen heb jij dit jaar een hele unieke kerstboom

Nog een paar weken en dan staan de kerstdagen weer voor de deur. Ja echt, zo snel is de tijd gegaan. Tijdens die gekke pandemie ging de tijd voor je gevoel waarschijnlijk sowieso sneller, maar tegelijkertijd ook langzamer, dan de werkelijkheid. Ooit gedacht dat je covid met de kerstdagen kon koppelen? Nou, dat kan: er bestaan nu namelijk corona kerstballen

Over bijzondere boomversiering gesproken… Zie je het al voor je? Jouw kerstboom vol met corona kerstballen? Logisch als je nu denkt: maar deze tijd was (en is) verschrikkelijk, waarom zou ik hier tijdens de kerstdagen ook nog eens aan herinnerd willen worden. Maar je kunt het ook anders zien. Op de website schrijft Firebox: “We zien ze als een schattige en knuffelige herinnering aan een paar chaotische en verschrikkelijke jaren”.

Covid-19 kerstballen voor in de kerstboom

Tja, zo kun je het dus ook zien. Eén ding is zeker: met deze kerstballen zal jouw kerstboom er sowieso origineel uit komen te zien. Je shopt de corona kerstballen bij Firebox, voor €36,95. Voor die prijs ontvang je vier verschillende kerstballen. 

Beeld: Firebox.com