Films & Series

Temptation Island 2021: aflevering 11

Temptation Island 2021 wordt elke week spannender. Vooral de relaties van Nico en Donna en Bert en Delphine houden ons bezig. En vandaag is het dan zo ver: er gaat gezoend worden! Lees snel mee over Temptation Island 2021 aflevering 11!

Temptation Island 2021 aflevering 11

Het is weer tijd voor Temptation Island 2021 aflevering 11 en oh my god wat wordt dit een knaller van een aflevering. In de teaser konden we al wat sappige dingen zien, dus laten we snel beginnen!

Donna van Temptation Island 2021 zoent met een ander in aflevering 11

De aflevering begint namelijk met waar we de vorige keer geeindigd zijn: Nico en Donna staan allebei op het punt een van de singles te zoenen. Nico ligt onder een dekentje met single Laure en blijven samen met Efrain en Shallie als enige wakker. Als Efrain en Shallie ook gaan slapen gebeurt waar we allemaal op hebben gewacht: Nico en Laure zoenen. Oeh la la! Nico beschrijft het zelfs als een ‘love story‘. Na de zoen met Laure zie je beelden dat Nico vlak voor het slapen haar mee neemt naar zijn kamer om daar nog wat meer te knuffelen en te kussen, maar blijven slapen doet Laure niet. 

In de andere villa gebeurt er precies hetzelfde maar dan bij Donna. Ze ligt samen met Jimi onder een dekentje op de bank en hij kan de verleiding niet meer weerstaan: hij zoent Donna. Cute!

Nico gaat verder dan zoenen in Temptation Island 2021 aflevering 11

Het is de volgende dag en Donna krijgt een ontbijtje op bed van Jimi. Op een moment gaat Donna’s connectielampje branden. Aan Donna’s reactie te zien vindt ze het niet zo erg en ze zegt dat ze hoopt dat Nico met iemand is waar hij voor wil gaan. En dat is ook het geval, alleen gaat het er wel heel heet aan toe in de slaapkamer van Nico… 

In de slaapkamer van Nico gebeuren er een paar dingen waar we wel even twee keer voor moesten kijken. Maar na kreuntjes en happen naar adem te horen is het zeker: Nico gaat verder met Laure. Ze hebben geen seks, maar duidelijk wel aan elkaar gevoeld.

Ayleen van Temptation Island 2021 wil stoppen in aflevering 11

Wie ook snel gaat in deze aflevering is Aylin. Ze heeft weer een fotolijstje gekregen van Efrain die op bed ligt met Shallie en heeft een besluit genomen: het is klaar en ze wilt stoppen met de relatie. Wait, whut? Zo snel al! Efrain is haar niet waard en ze wil niet verder met hem. Deze uitspraak zorgt er bij Efrain voor dat zijn connectie lampje aan gaat. En dat valt helemaal niet goed bij Efrain. Hij is bang dat Aylin gevoelens krijgt voor een ander en met dat besef begint Efrain zich zorgen te maken over zijn eigen gedrag.

Nico heeft spijt 

De mannen en vrouwen van beide villa’s gaan op groepsdate. De mannenvilla gaat tomaten plukken bij een boerderij en de vrouwen krijgen salsa-dansles. Jimi zet zijn hart open en spreekt uit Donna hierna ook wel te zien. Donna vindt het leuk om te horen en ze geven elkaar weer een zoen, so cute!

Nico zit iets minder opgewekt bij de groepsdate. Hij voelt zich schuldig en vindt het allemaal wel een beetje snel gaan. Hij spreekt het uit naar Laure en zij reageert heel koel dat ze dan afstand gaat nemen. De sfeer is te snijden met een mes en wij zouden niet in Nico’s schoenen willen staan. 

Kim is klaar met Bert

Een aflevering van Temptation Island 2021 zou geen goede aflevering zijn zonder dat Bert zijn mond weer voorbij praat. Kim is pissig op Bert nadat ze heeft gehoord dat Bert zegt dat Kim gevoelens voor hem heeft. Kim heeft altijd duidelijk gemaakt dat ze vrienden zijn en Kim vraagt om uitleg. Na weer een vage uitleg van Bert is Kim er klaar mee en nu is Bert niet alleen Delphine kwijt, maar zelfs zijn maatje Wouter in de villa noemt Bert ‘echt knettergek’. Oh Oh Bert….

Volgende week

In de teaser van volgende week kunnen we zien dat Efrain de beelden van Aylin te zien krijgt, en hier heel erg verdrietig om is. Maar ook gebeurt er iets wat elk jaar de hoop is van Temptation Island kijkers: seks op de dreamdate. Wie dat is, zien we volgende week. Tot dan girls!

Lees hier meer over Temptation Island 2021

Beeld: RTL, Tom Cornelissen