Fashion

Hunkemöller komt met Lucy Hale collectie en wij willen álles hebben

Zeg je Hunkemöller, zeg je amazing lingerie. Het liefst zouden wij daar elke week wel even ons mandje vol willen gooien. Als je ook fan bent, weet je vast wel dat dit lingerie merk regelmatig collecties maakt met celebs. En dit keer is het de beurt aan Pretty Little Liars babe Lucy Hale!

Hunkemöller x Lucy Hale

Ze ziet eruit alsof ze elk moment een modeshow kan lopen, is naar eigen zeggen altijd vrolijk als ze opstaat en speelde de rol van Aria in Pretty Little Liars fantastisch. Wij zijn groot fan van deze babe! We deden dan ook een dansje toen we hoorden dat Lucy samen met Hunkemöller een collectie heeft uitgebracht die echt too die for is! Als Lucy zegt dat iets helemaal geweldig is dan geloven we haar meteen. Ze heeft zoveel stijl dat we haar blindelings vertrouwen. Zo ook met de lingerie collectie die ze in samenwerking met Hunkemöller heeft uitgebracht. Zwijmel je even mee?

Kwetsbare kant

Je zou het niet verwachten bij zo’n mooie babe als Lucy, maar ook de actrice heeft last gehad van onzekerheden. Die is ze tegenwoordig gelukkig wel kwijt! “Ik ben op een punt aanbeland dat ik alles aan mezelf accepteer. Niet alleen de goede dingen, maar ook de slechte, de ‘lelijke’. Dat ik me zo sterk en zelfverzekerd kan voelen in zoiets kwetsbaars als lingerie, is voor mij heel speciaal.” You go girl!

Vanaf wanneer is de Hunkemöller x Lucy Hale collectie in de winkel?

De collectie ligt nu al in de winkel! Alle producten uit de Lucy Hale lijn zijn verkrijgbaar in de maten 70A tot 90G en 2XS tot 3XL. Je shopt de collectie hier

Beeld: Hunkemöller