News

ZIEN: KJ Apa uit de Netflix-serie Riverdale is in het geheim getrouwd

Wow, het lijkt er op dat KJ Apa uit de Netflix-serie Riverdale in het geheim is getrouwd met zijn liefje Clara Berry. Lees vooral verder, want deze gossip moet je echt horen!

KJ Apa uit Riverdale in het geheim getrouwd

Ook al is er nooit een verloving geweest, fans zijn ervan overtuigd dat KJ APA uit Riverdale en Clara Berry toch echt in het geheim zijn getrouwd. KJ Apa plaatste namelijk een video op zijn Instagram-account waarin hij de moedermelk van Clara in zijn koffie doet. Clara en KJ zijn onlangs namelijk ouders geworden! Maar de geruchtenmolen draait op volle toeren door het bijschrift bij deze foto: “Mijn vrouw is een melkmachine en ik ben er dol op.” Whut!

Koosnaampje of pasgetrouwd?

Clara reageerde ook onder zijn post en schreef: “Blij om mijn gezin te voeden.” De twee hebben zelf nog niet gereageerd op de beschuldigingen, dus het zou natuurlijk ook gewoon een koosnaampje van KJ Apa kunnen zijn… Maar ons zou het niet verbazen als KJ Apa en Clara Berry wel in het geheim getrouwd zouden zijn, omdat zij hun leven via de socials zoveel mogelijk privé proberen te houden…

View post on Instagram
 

Zoon van KJ Apa en Clara Berry

Dat KJ Apa uit Riverdale en Clara Berry in het geheim getrouwd zouden zijn zou natuurlijk ook alles te maken kunnen hebben met hun pasgeboren zoontje Sasha Vai Keneti Apa. Hun zoontje is vorige maand geboren en Clara schreef toen de mooie woorden: “Sasha Vai Keneti Apa is geboren op 23 september. Hij is volmaakte perfectie. Ik heb het geluk dat ik nu de twee mannen van mijn leven heb, die mijn hart vullen met deze gigantische liefde.” Hoe lief, wij wachten vol goede moed op bevestiging dat KJ Apa en Clara Berry inderdaad echt in het geheim getrouwd zijn en we keep you updated

Mocht je meer over KJ Apa willen lezen? Lees dan ons eerder geschreven artikel met alles over zijn vriendin Clara Berry en ons eerder geschreven artikel over zijn hilarische TikTok account.

View post on Instagram
 

Bron: RTL BoulevardBeeld: Bruno Press