News

Aftellen tot kerst doe je met deze bier adventskalender

Redactie

Wat is de beste manier om af te tellen tot de kerstdagen? Met behulp van een adventskalender, natuurlijk. Je vindt die kalenders tegenwoordig in allerlei soorten en maten. En de kalender die we nu hebben gevonden is helemaal geschikt voor liefhebbers van bier. Met deze adventskalender tel je namelijk met behulp van biertjes af tot de kerstdagen beginnen.

NIX onder 18: Geen 18? Geen alcohol.

Leuk voor jezelf, maar misschien is ‘ie zelfs nog leuker cadeau te geven. Een keer iets anders dan een adventskalender van chocolade of een kraslot. In de Bier Adventskalender 2021 zitten 24 verschillende bieren, gebrouwen door 24 verschillende brouwerijen. En je hoeft niet bang te zijn dat je allerlei standaard bieren krijgt: het gaat hier om 24 unieke bieren. 

Bier Adventskalender 2021

Vanaf 1 t/m 24 december kun je elke dag een heerlijk biertje verwachten. Dit concept is natuurlijk populair, en daarom zul je er ook snel bij moeten zijn mocht je nog een bierpakket willen scoren. Je koopt het pakket bij Beer in a Box via deze website, voor een minimale prijs van €85. Er bestaan ook duurdere pakketten, maar dit is de goedkoopste die er te vinden is.

Om het helemaal af te maken kun je er bij het bestellen ook nog voor kiezen om een bier kersttrui, bier sokken of bierglazen toe te voegen, maar dat is natuurlijk optioneel. Bestellen maar. En, proost hè!

Beeld: beerinabox.nl

Must reads 👀