Celebs

Shocking: Zo oud zijn de acteurs uit Sex Education in het echt

Ben jij ook gek op de serie Sex Education en heb jij net als ons altijd al de vraag hoe oud de acteurs uit Sex Education nou in het echt zouden zijn. Lees dan vooral verder, want wij hebben hun leeftijden voor jou op een rijtje gezet!

Zo oud zijn de acteurs uit Sex Education

Zo oud is Otis Milburn – Asa Butterfield

Otis Milburn is in Sex Education natuurlijk een 17-jarige jongen, maar in het echt is Otis aka Asa Butterfield wel een stukje ouder. De boy is namelijk 24 jaar oud en als je het ons vraagt hadden wij dit echt niet verwacht, wij dachten door zijn schattige gezichtje namelijk dat hij in real life wel wat jonger zou zijn…

Zo oud is Jean Milburn – Gillian Leigh Anderson

 Otis zijn moeder de enige echte Jean Milburn zien we in het laatste seizoen van Sex Education nog een kindje krijgen en spant het er om of ze het zal overleven. Gelukkig is dit wel het geval en zien we Gillian Leigh Anderson de actrice die Jean speelt gewoon nog terug in de serie. Gillian kennen we al van de serie The Crown en zij is in het echt 53 jaar oud.

Zo oud is Eric – Ncuti Gatwa

Tot nu toe hebben we nog geen schokkende leeftijden gehad, maar Otis zijn beste vriend Eric is in real life wel een groot stuk ouder dan zijn rol. Zo is Ncuti Gatwa de acteur die Eric in Sex Education speelt al 29 jaar oud terwijl hij in de serie een 17-jarige jongen speelt. Wow!  

Zo oud is Maeve Wiley – Emma Mackey

De stoere Maeve Wiley wordt gespeeld door de 25-jarige Frans Britse actrice Emma Mackey. Emma komt uit Frankrijk en is later naar Engeland verhuisd om hier theaterwetenschappen te studeren. Doordat Emma een Franse afkomst heeft, speelt zij ook in de nieuwe bioscoopfilm Eiffel dat niet geheel onverwachts over de bouw van de Eiffeltoren gaat en over een ingewikkelde relatie tussen Gustave Eiffel en onze eigen Meave Wiley. Hoe gaaf?

Hoe tof: je kan het Sex Education-huis huren

Zo oud is Adam Groff – Connor Swindells

Adam Groff wordt door de acteur Connor Swindells gespeeld en is in real life 25 jaar oud. Wat wel heel toevallig is, is dat Connor Swindells net als Adam Groff in Sex Education een relatie met Aimee Lou Wood aka Aimee Gibbs heeft gehad. Helaas werd het uiteindelijk niks tussen de twee! Wat toch jammer is, want wij vinden hen echt een prachtig koppel samen.

Zo oud is Ruby Matthews – Mimi Keene

Ruby Matthews krijgt in het laatste seizoen van Sex Education heel onverwachts een relatie met Otis en als we eerlijk zijn vinden wij hen ook best cute samen. Ruby Matthews wordt gespeeld door de knappe actrice Mimi Keene en is 23 jaar oud.

Zo oud is Aimee Gibbs – Aimee Lou Wood

Aimee Gibbs is in de serie de bestfriend van Maeve en wordt gespeeld door Aimee Lou Wood. Toen zij voor de serie solliciteerde wilde zij eigenlijk de rol van Lily, maar de producenten vonden de rol van Aimee Gibbs een stuk beter bij haar passen. Hierdoor kon Aimee gewoon haar eigen naam houden. Chill… In het echt is Aimee 26 jaar oud.

Zo oud is Ola –  Patricia Allison

Ola is in het laatste seizoen van Sex Education de stiefzus van Otis, omdat hun ouders het samen willen proberen voor de baby. En dat terwijl Otis en Ola eerst een relatie hadden… Ongemakkelijk! Ola wordt gespeeld door de actrice Patricia Allison en in het echt is zij ook 26 jaar oud. Als wij een kijkje op Patricia haar Instagram nemen is zij bijna onherkenbaar en ziet zij er echt prachtig uit.

Bron: GraziaBeeld: Bruno Press