Lifestyle

Wil je wonen: dit japandi style boshuis op Funda

Wegdromen bij de mooiste huizen op Funda, heerlijk. Dit boshuisje in Scandinavische-Japanse stijl is weer een echt pareltje waar je zó zou willen wonen. Van het schattige terras tot de grote ramen en natuurlijk de tuin – kijk mee naar die japandi style boshuis op Funda.

Hallo boshuisje op Funda!

Veel meiden dromen van een eigen boshuisje en wij snappen wel waarom. Het is zó schattig en je hebt onwijs veel natuur om je heen. Perfect als je een plantlady bent, heel veel huisdieren wilt of gewoon lekker rustig wilt wonen. En in dit droomhuis dat we tegenkwamen op Funda wil je dat zeker. 

Sommige boshuisjes zijn ook tiny houses, maar dat is dit boshuis niet. Met drie slaapkamers en 144 m2 woonruimte is dat allesbehalve zo. Ook de tuin is heel groot. Je kunt er lekker een drankje drinken op terras of barbecuen in de zomer. En hadden we al gezegd dat er moestuinen zijn? We like! Ook is er nog een apart huisje dat je kunt omtoveren tot je eigen werkplek (goals!) en een buitenplaats om een kampvuur te maken. Kortom: dit is de droom als je later een eigen boshuis wilt hebben. 

Check hier het hele boshuis op Funda

boshuis funda

 

Bron: Funda.nlBeeld: Funda