Beauty

Deze 3 producten zijn onmisbaar voor een gezonde haar routine

Het wordt weer een stuk kouder en door de daling van de temperaturen moet ons lichaam hier wel even aan wennen. Onze huid wordt droger, de lippen schraal en wat dacht je van ons haar?! Wist je dat je bij koude temperaturen ook meer kans hebt op een gevoelige hoofdhuid? Tijd dus om met een aantal handige tips je haar routine een boost te geven.

Tips voor een gezonde haar routine

Wij weten niet hoe het met jullie zit, maar ons haar is écht heilig. Als je je haar goed verzorgt, gaat het er automatisch mooier uitzien. Het gaat glanzen en voelt zachter aan. Maar hoe krijg je dat voor elkaar? We got your back met tips voor een gezonde haar routine.

 

1. Invisibobble Slim Sprunchies

Als jij een flinke bos haar hebt, ben je waarschijnlijk geneigd om het regelmatig omhoog te binden. Wij snappen dat, zeker als je druk aan het studeren bent en geen zin hebt in los dwarrelende plukjes. Maar als je liever niet wil dat je mooie bos afbreekt, dan is het wel slim om de juiste haartools te gebruiken. Daarom raden wij aan om elastiekjes te kiezen die je haar niet doen afbreken, zoals de elastiekjes van invisibobble. Vind je dat er niet zo mooi uitzien? No worries, want ze zijn er ook in een sprunchie variant. Deze elastiekjes zijn niet alleen goed voor je haar, maar ze zien er ook nog eens fashionable uit.

Benieuwd geworden naar dit product? Je shopt ‘ m hier. 

2. Tangle Teezer Wet Detangler Large

Een borstel gebruiken op nat haar? Als je dacht dat dit slecht was voor je lokken: you are wrong. Met de Tangle Teezer Wet Detangler kam je namelijk gemakkelijk door elk haartype heen, nat of droog. De borstel is zo gemaakt dat je zo min mogelijk aan je haar trekt tijdens het kammen en daarmee dus ook zo min mogelijk kapot maakt. Handig!

Benieuwd geworden naar dit product? Je shopt ‘ m hier. 

3. Olaplex No.8 Bond Intense Moisture Mask

Gebruik stylingproducten die rekening houden met jouw gevoelige hoofdhuid. Er zijn tegenwoordig genoeg producten waarmee je jouw wilde haren temt en die speciaal afgestemd zijn op snel geïrriteerde huidjes. Verf jij je haar regelmatig in een toffe kleur? Dan is de kans aanwezig dat het een beetje droog is, vooral aan de punten. Slim is dan om 1 à 2 keer per week je haar met de No.8 Bond Intense Moisture Mask van Olaplex te verwennen. Dat masker zorgt ervoor dat je haar diep is hersteld en het is voor elk haartype te gebruiken. Niet zo gek ook dat dit product de Cosmopolitan Beauty Award 2021 heeft gewonnen!

Benieuwd geworden naar dit product? Je shopt ‘ m hier