Films & Series

Deze hints heb je in de Netflix-serie Squid Game sowieso gemist

Wij hebben de Netflix-serie Squid Game binnen een paar dagen gebingewatched, maar we hebben deze hints helemaal gemist, terwijl ze toch heel subtiel in bijna iedere aflevering naar voren kwamen… Let op, spoiler alert!

Alle hints uit Netflix’ Squid Game 

1. De zwarte met doodskisten met roze strik 

De geëlimineerde deelnemers worden na ieder spel weggedragen in een zwarte doodskist met een roze strik en deze hint kon je in de eerste aflevering van Squid Game al zien, want dit is een grote versie van het cadeaudoosje dat Gi-hun aan zijn dochter geeft. Ook de vuuraansteker in de vorm van een pistool die hij haar geeft, is een van de hints naar Squid Game. Het pistool staat namelijk symbool voor hoe de spelers overlijden en het vlammetje staat voor wat er met hun dode lichamen gebeurt. Dit is natuurlijk wel een beetje vergezocht, maar de échte fans hadden dit toch wel moeten zien!

We knew it: waarom de spelers blauw dragen en bewakers rood in Squid Game

2. Het wachtwoord

Toen Gi-hun werd opgehaald voor Squid Game was het wachtwoord dat hij moest geven Rood licht, groen licht en laat dat nou ook net de naam van het eerste spel van Squid Game zijn. Wij moeten toegeven dat deze hint in Squid Game best wel voor de hand liggend was, maar wij hebben hem echt helemaal gemist tijdens het watchen van de serie. Heb jij deze hint wel door gehad?

3. De Frontman uit Squid Game

Net voordat de Frontman zijn broer de politie-agent neerschiet doet hij zijn masker af en dat was voor ons misschien niet heel schokkend, maar voor kijkers uit Azië wel. Zo is de Frontman namelijk een van de meest bekende acteurs uit Zuid-Korea en heeft Ji-yeong het al over hem met Kang Sae-byeok tijdens het knikkerspel. Zo vraagt zij haar of ze de film op de Malediven met Byung-hun nog niet heeft gezien en dat verwijst weer naar de Frontman. 

Squid Game hints

4. Hoe de spelers zouden sterven

Hoe de spelers uiteindelijk zouden sterven was een van de hints in Squid Game die we in de eerdere afleveringen al hadden kunnen zien. Zo sprong de crimineel van een brug naar beneden en was zijn dodelijke val in Squid Game ook van de glazen brug. Ali steelt geld een wordt daarna zelf ook bestolen tijdens het knikkerspel door Sang-woo. Kang Sae-byeok wil iemand in zijn nek steken en wordt daarna zelf in haar nek gestoken en last but not least zat Sang-woo in bad met een pak aan tijdens zijn zelfmoordpoging en sterft hij uiteindelijk ook in een pak door een zelfmoordpoging. Wow!

5. De muurtekeningen

Geen enkele speler heeft aandacht gegeven aan de muurtekeningen in de slaapzaal waar alle spellen op waren afgebeeld. Terwijl dit volgens ons wel één van de grootste hints is in heel Squid Game. In de eerste aantal afleveringen stonden er hoge stapelbedden voor de muren en hadden de spelers dit niet kunnen zien, maar steeds verder in de serie kun je meer van de muurtekeningen zien en hadden wij het logisch gevonden als er een slimme speler als Sang-woo hier wel aandacht aan zou besteden…

Squid Game hints

6. De identiteit van het oude mannetje

Toen we erachter kwamen dat het oude mannetje het brein achter het verschrikkelijke Squid Game was konden we dit eerst niet geloven, maar blijkbaar waren er genoeg hints in Squid Game om erachter te komen dat hij achter het spel zat. Zo werd hij tijdens het eerste spel niet gescand door de reuze pop en had hij dus ook geen enkele kans om dood te gaan. Maar dat is niet het enige, want in de spelerslijst ontbrak zijn nummer en kon hij de rellen stoppen die ’s nachts uitbraken. Daarnaast herkende hij tijdens het knikkerspel zijn oude huis van vroeger en dat is logisch als je het spel zelf ontworpen hebt. Toen hij tijdens dit spel dan ook geëlimineerd werd was zijn dood ook allesbehalve in beeld en ontbrak zijn lijk in het shot van de straatjes….

Nu we alle hints weten is het echt de moeite waard om de serie nog een keer opnieuw te bingewatchen, omdat je er nu met een hele andere blik naar zal gaan kijken en er steeds meer dingen je zullen opvallen.

Bron: Ze.nlBeeld: Bruno Press