Beauty

Even wegdromen: 5x de mooiste high-end adventskalenders

De adventskalenders 2021 liggen alweer in de winkels en wij zijn fan. Hoewel er ook genoeg budgetproof adventskalenders zijn zoals deze Action adventskalenders, dromen we stiekem ook weg bij de high-end beauty adventskalenders. Van Dior tot Armani – deze high-end adventskalenders vol beautyproducten zijn the dream!

High-end beauty adventskalenders #1 – De Charlotte Tilbury adventskalender
De lipsticks van Charlotte Tilbury zijn onwijs populair, vooral de roze kleur ‘Pillow Talk’. In deze adventskalender vind je niet alleen een full-size versie van deze populaire lipstick, maar nog veel meer. In de prachtige laadjes vind je ook maskers, highlighters en mascara. Een droom om uit te pakken! 

Bestel de beauty adventskalender hier via bol.com of de webshop van Charlotte TIlbury 

beauty adventskalenders 2021

High-end beauty adventskalenders #2 – Armani adventskalender 2021 
De high-end beautyadventskalender der high-end beautyadventskalenders is toch echt wel deze van Armani. De kalender kocht 400 euro (!) maar zit vól fantastische beautyproducten waar je ogen spontaan door in hartjes veranderen. En eh, er zit ook nog eens parfum in! 

Bestel de beauty adventskalender hier

beauty adventskalenders 2021

High-end beauty adventskalenders #3 – Dior adventskalender 2021
Als er een high-end beauty adventskalender is die de show steelt, dan is he deze van Dior. Alleen de illustraties al doen je verlangen naar kerst. In deze kalender vind je naast beautyproducten – mascara, twee lipsticks (!) en de populaire Maximizer Lipgloss – ook huidverzorging en parfum. Heel luxe dus! Kortom: wegdromen in 3, 2, 1.. 

Bestel de beauty adventskalender hier 
high-end beauty adventskalenders 2021

High-end beauty adventskalenders #4 – De MAC Beauty adventskalender
Fan van MAC? Dan is deze kalender absoluut je droom om ooit uit te pakken tijdens de decemberdagen. Met rode lipstick, glitterende oogschaduws en blush. Na elk geopende vakje ben je een beetje meer klaar voor kerst. 

Bestel de adventskalender hier

beauty adventskalenders 2021 mac cosmetics

High-end beauty adventskalenders #5 – De Balmain adventskalender
Hoe mooi is deze ronde adventskalender van Balmain? Deze chic adventskalender is geïnspireerd op gebouwen uit Parijs en bevat vijf pakjes. Geen adventskalender met 24 vakjes dus, maar wél met full-size producten die speciaal voor je haar zijn. We like!

Bestel de beauty adventskalender hier
balmain adventskalender high-end beauty

Beeld: Armani, Balmain, Charlotte Tilbury, Dior, iStock, MAC Cosmetics