News

De vriendin van Jethro Galung kocht voor 900 euro aan zwangerschapstesten

De vriendin van Jethro Kelly Hereur kocht tijdens haar zwangerschap van hun zoontje Bodie de schappen met zwangerschapstesten leeg en dat heeft haar bijna 900 euro gekost… Wait, whut?

Kelly Hereur kocht voor 900 euro zwangerschapstesten

Jethro kennen we nog van zijn deelname aan De Bachelorette met Gaby Blaaser, maar uiteindelijk vond hij ná het programma de liefde bij Kelly Kereur. Al snel bleek de blonde babe ook zwanger. Jethro en zijn vriendin Kelly zijn vanaf 27 oktober te zien in de nieuwe Videolandserie A Star Is Born, waarin hun reis van de zwangerschap tot aan de bevalling wordt vastgelegd. Nu blijkt dat Kelly tijdens haar zwangerschap voor wel 900 euro aan zwangerschapstesten heeft gekocht, omdat zij wilde controleren of het kindje nog wel echt in haar buik zat: “Pas met zeven weken kan je naar de echo om te kijken, want anders zie je gewoon niks. Maar ik moest de hele dag de bevestiging krijgen tot aan de echo dat ik nog wel zwanger was. Daarom heb ik hier bijna 900 euro aan uitgegeven.” Oh my gosh, wij snappen dat je als moeder bang bent om je kindje te kunnen verliezen, maar 900 euro is wel echt bizar veel geld!

Kelly kocht de schappen leeg

Daarnaast vertelt Kelly ook dat ze de schappen met zwangerschapstesten bij de Kruidvat vaak helemaal leegkocht en dan ongeveer drie of vier keer per dag ging plassen om te kijken of hun zoontje nog in haar buik zat. Om het verhaal van Kelly te bewijzen laat Jethro de volle lade met zwangerschapstesten zien: “Sorry voor alle vrouwen die zwanger waren in Zandvoort, Kelly had al alles opgekocht.”

Wow, wij vinden dit verhaal al echt hilarisch en kunnen dan ook echt niet wachten tot we A Star Is Born kunnen bingewatchen, waarin we ook terror-twin Sharon en Laura Ponticorvo tijdens de reis van hun zwangerschap kunnen volgen. Kijk jij vanaf morgen ook A Star is Born op Videoland?

Beeld: RTL