Celebs

Zien! Dit is de knappe vriendin van voetballer Matthijs de Ligt

vriendin-matthijs-de-ligt

Wij hebben stiekem bij iedere wedstrijd van Oranje een onwijze crush op Matthijs de Ligt, maar helaas is hij al een tijdje van de markt en is zijn vriendin echt prachtig. Lees vooral verder, want dit is alles wat we over de vriendin van Matthijs de Ligt weten!

Vriendin van Matthijs

De vriendin van Matthijs de Ligt is het 23-jarige model AnneKee Molenaar en grote kans dat je haar al kent, want zij is de dochter van de oud-voetballer bij Ajax Keje Molenaar die lange tijd voor Ajax speelde net als Matthijs, die op dit moment bij Juventus in Italië speelt.

De tekst gaat verder onder de foto

View post on Instagram
 

Ontmoeting

AnneKee en Matthijs kende elkaar voor hun relatie al erg lang door gemeenschappelijke vrienden, maar omdat zij beiden toen in een relatie zaten hadden ze er nooit over na gedacht dat ze elkaar wel eens heel leuk konden vinden. Tot dat hun relaties beiden uitgingen en Matthijs de stoute schoenen aan trok en AnneKee een berichtje stuurden of ze een keer wat leuks konden doen. Sindsdien zijn de twee dan ook een koppel en wij vinden hun heel cute samen!

De tekst gaat verder onder de foto

View post on Instagram
 

Italië

Momenteel werkt AnneKee als model in Italië, aangezien de twee voor Matthijs zijn voetbalcarrière bij Juventus naar Turijn zijn verhuisd. Hier schiet AnneKee het ene na het andere mooie plaatje, maar was de Italiaanse taal eerst wel een barrière voor de girl haar werk. Daarom besloot zij zo snel mogelijk Italiaans te kunnen spreken en inmiddels kan zij dit dan ook vloeiend.

De tekst gaat verder onder de foto

View post on Instagram
 

Lees ook:
Zien! Dit is de knappe vriend van K3-lid Marthe De Pillecyn

Beauty and the brains

Naast dat AnneKee onwijs knap is, heeft zij ook een goed stel hersenen. Zo volgt zij op dit moment nog een rechtenstudie waarbij ze maar één keer in de twee maanden naar huis moet om haar examens te kunnen maken. Zij vertelde hier dan ook over: “Niet dat ik advocaat wil worden, maar het is een brede studie en op die manier kan ik erachter komen wat bij mij past.” Wow, wij vinden dit een heel goed voorbeeld van the beauty and the brains en zijn dan ook een onwijze fan van AnneKee!

Beeld: instagram: @mdeligt_

Must reads 👀