Films & Series

Netflix films: 17 Again

Tijd voor een goede film? Good news. Elke week delen wij een filmtip met jou van onze favoriete Netflix films, zodat jij je niet hoeft te vervelen. Geen keuzestress dus op jouw Netflix abonnement, dat scheelt weer een halfuur zappen. De tip van deze week: 17 Again.

Netflix filmtip: 17 Again

Zin in een fijne, nostalgische én grappige film? Dan is 17 Again your movie. Maar eigenlijk is elke film met Zac Efron in de hoofdrol helemaal top. In 17 Again kun je weer even genieten van Zac in zijn jonge jaren (denk High School Musical-haar Zac). Ook komen hier zijn basketbal skills weer goed van pas en eerlijk: we houden ervan. Lees gauw waar ‘ie ook alweer over ging.

View post on Instagram
 

Het verhaal

In 17 Again is Mike (Matthew Perry, a.ka. Chandler van Friends.) niet helemaal happy met hoe zijn leven is gegaan. Hij zit midden in een vroege midlife-crisis en hij had het graag allemaal anders willen doen. Raar maar waar: daar krijgt ‘ie ook nog eens de kans voor. Wat zou jij doen als je opeens weer wakker wordt als een 17-jarige? Tiener Mike (Zac Efron) besluit er maar in mee te gaan en zo zijn leven te veranderen.

Jaar: 2009
Leeftijd om te kijken: 6 jaar
Duur: 1 uur en 41 minuten
Categorie: Comedy

Meer zin in een andere film? Check dan onze filmtip van vorige week!

Bron: NetflixBeeld: Brunopress, Instagram