Lifestyle

5 redenen waarom je juist nu een sup board moet aanschaffen

Suppen aka stand-up paddling is echt een must tijdens de zomer, maar gek genoeg is het in de winter juist het beste moment om een sup board aan te schaffen. Snap jij niet waarom? Wij hebben de vijf redenen voor jou op een rijtje gezet!  

1. Een sup board is in de winter goedkoper

Sup boards worden in de zomer als warme broodjes verkocht, maar tijdens de winter is dit alles behalve het geval en daarom voor jou de ultieme kans om er wel eentje aan te schaffen. In de winter worden sommige sup boarden namelijk ongeveer de helft goedkoper van wat ze in de zomer kosten en dat gaat niet over een paar tientjes, girl!

Je kunt nu fietsen op het water en dat is alles wat je deze zomer wil

2. Je hoeft niet te wachten op die lange levertijd

Als je een sup board in de winter gaat aanschaffen dan is er een grote kans dat de levertijd helemaal niet zo lang is als in de zomer en zijn in de winter alle sups nog op voorraad. Dus ook die ene die je al heel lang wilt hebben, terwijl dat in de zomer hoogstwaarschijnlijk niet zo is…

3. Je kunt hem bij de eerste warme dag al gebruiken

Als je normaal een sup board gaat kopen, koop je hem vaak pas aan het begin van de zomer omdat je er dan vanuit gaat dat het echt warm wordt. Maar niks is minder waar, want er zitten vaak ook hele mooie dagen in het voorjaar tussen, waardoor jij je sup board al kunt gaan gebruiken als je hem in de winter koopt.

Pluspunt aan het voorjaar: In het voorjaar zijn er vaak nog niet zoveel bootjes op het water te vinden, waardoor jij de eerste keer op jou sup board ongegeneerd kunt uitproberen, want geloof ons de eerste keer gaat nooit soepeltjes en zo bespaar je een hele grote dosis schaamte…

 

sup board aanschaffen

SUP Board Waikiki  285 cm complete set  tot 80 kg – bol.com – €149,90

4.  Het geld dat je eraan uitgaf mis je in de zomer niet

Een sup board kost best veel geld en het geld dat je hier in de winter aan uitgeeft, kun je daardoor weer op sparen tot dat het eindelijk zomer is. Hierdoor is jouw budget in de zomer een stuk groter dan dat je in de zomer een sup board aanschaft en van dat geld kun je een heerlijke cocktail met de meiden drinken, right?

5. Met een wetsuit kun je in de winter ook suppen

In de winter kun je ook prima suppen, maar dan is het wel handig om een wetsuit aan te schaffen. Anders is er namelijk een grote kans dat je onderkoeld raakt en dat moet je natuurlijk echt niet willen. Mocht je willen suppen in de winter? Dan hebben wij één van de goedkoopste wetsuits voor jouw uitgezocht, zodat je het tijdens jouw winterse tripje zeker niet koud zal gaan krijgen!

wetsuit sup board aanschaffen

Wetsuit Neopreen Surfpak 3mm Thermo Zwempak Swimsuit zwart  Maat L (173-178cm) – Bol.com – 74,95

Beeld: I Stock