Food

HOLY MOLY: Je kunt nu kaas en wijn proeven voor geld

Ben jij een echte bourgondiër? Kan jij nu al niet wachten op kerst? Dan hebben wij de perfecte baan voor je gevonden: kaas en wijn proeven tegen betaling. Are we serious? Yes we are darlings!

Kaas en wijn proeven als baan

Ja het duurt misschien nog eventjes maar het einde van het jaar is in zicht. En dat betekend heel veel lichtjes, eten en drinken! Klinkt dit voor jou als muziek in de oren? Dan hebben wij goed nieuws voor jou: je kunt nu kaas en wijn proeven voor geld tijdens de feestdagen. Talking about a dreamjob!

Droombaan

Deze absolute droombaan word aangeboden door het Engelse bedrijf Cartwright en Butler. En we maken echt geen grap: je kunt je hier aanmelden voor de vacature. Voor een bedrag van wel 600 euro mag jij tijdens de kerst je volproppen met wijn en kaas. Of je hier ervaring voor nodig hebt? Nope, gewoon een grote liefde voor kaas, wijn en kerst is voldoende om dit baantje te bemachtigen. Na het proeven schrijft je een review voor het bedrijf over de smaak en verpakking van de wijn en kaas. Kom maar op met die kerstdagen!

Lees ook:

Solliciteren? Met deze tips bemachtig jij de baan

Science proofs: ‘samen wijnen’ maakt jullie vriendschap écht closer

Omg! Deze Kaasbar in Utrecht heeft een lopende band met kaas

 

Beeld: istock