News

Het is al uitgelekt of Temptation Island-Efrain en Aylin nog samen zijn

Efrain is in de laatste afleveringen van Temptation Island 2021 helemaal gek op single Shallie en lijkt Aylin dan ook vergeten te zijn. Maar wat blijkt, is dat de twee na Temptation Island gewoon nog samen zijn… Huh, hoe dan?

Efrain en Aylin uit Temptation Island 2021 samen gespot

Wij kwamen er natuurlijk al achter dat Efrain en Aylin uit Temptation Island 2021 liegen over de duur van hun relatie en toen single Presley bij RUMAG TV vertelde dat de twee alleen maar meedoen voor de fame wisten we vrijwel zeker dat hun relatie sowieso nep is. Maar niks is wat het lijkt, want het lijkt er op dat Efrain en Aylin na Temptation Island 2021 nog samen zijn. Zo worden de twee regelmatig samen gespot en zagen wij hen afgelopen weekend nog samen op een feestje. Ook was het nogal opvallend dat Efrain het op social media voor Aylin opnam toen zij door Delphine werd uitgelachen om haar paniekaanval… Zouden de twee dan toch echt een relatie hebben? Wij zijn in ieder geval helemaal in de war en kunnen niet wachten hierachter te komen na Temptation Island 2021!  

Zijn Donna en Nico uit Temptation Island ook nog samen?

Maar Efrain en Aylin zijn niet de enige die regelmatig samen worden gespot, want Donna en Nico kunnen er ook wat van. Zo waren zij afgelopen weekend ook samen te zien op het feestje en dat roept veel vraagtekens bij ons op. Zijn Donna en Nico na alle fouten van Nico nog goede vrienden of zou Donna hem hebben vergeven en zijn zij uiteindelijk toch goed uit Temptation Island 2021 gekomen? Wij vinden dat laatste nogal onwaarschijnlijk, maar who knows: liefde kan gekke dingen doen…

View post on Instagram
 

Bron: Love Reality