News

Te cute: er bestaat een paraplu voor honden

Regent het? Dan doe je een capuchon op of neem je je paraplu mee naar buiten. Want kom nou zeg, je gaat je toch niet vrijwillig nat laten regenen? Logisch, natuurlijk. Maar waarom krijgt jouw hond tijdens een rondje wandelen geen bescherming tegen druppels? Wel net zo eerlijk, toch? Say no more: er bestaan nu paraplu’s voor honden. Handig!

Een paraplu voor een hond klinkt misschien wat gek, maar het idee is absoluut niet slecht. Scheelt jouw trouwe viervoeter wat kou, en scheelt jou schoonmaken: geen nat huis meer na een wandeling in de regen! De handige paraplu voor honden zit als het ware vast aan de riem, dus je hoeft heus niet met je paraplu achter je hond aan te gaan rennen. Je houdt gewoon een soort van verlengde paraplu vast, met hondenriem in één.

Paraplu voor honden

De hondenparaplu is doorzichtig en je koopt ‘m onder andere via Bol.com. Het pareltje kost je 19,95 en is enkel beschikbaar in one-size. Daardoor is de paraplu vooral geschikt voor kleine hondenrassen (van 5 tot 15 kilo). Zie jij jezelf al lopen, samen met je hond? Dit is toch te cute!

Beeld: Bol.com