Celebs

OMG! Harry Styles is binnenkort te zien in de nieuwste Marvel film The Eternals

Harry Styles-fans unite: de zanger en acteur is binnenkort te zien in een nieuwe film, genaamd The Eternals. De film is er een van het MCU, Marvel Cinematic Universe, en er zal dus een rol in zitten voor onze oud One Direction-ster Harry Styles. Oh. My. God. 

View post on Twitter

Harry Styles in The Eternals

Nu zijn alle 24 Marvel films an sich al helemaal geweldig. Niet alleen om de knappe acteurs (lees: Chris Evans, Chris Hemsworth, Paul Rudd, Robert Downey Jr., Tom Holland, Tom Hiddleston, etc.) maar ook om de bizarre verhaallijnen en verschillende universums. Stiekem vinden we het MCU hartstikke tof, maar het wordt nog toffer want de cast is dus uitgebreid met niemand minder dan Harry Styles. Kan het nog beter?!

The Eternals film

Nou, wij denken dus eigenlijk niet dat het nog veel beter kan, behalve als al die knappies opeens samen in een Avengers-film spelen? #Cry. The Eternals is in ieder geval een film waar Harry in mee gaat spelen. Veel meer details hebben we helaas niet, alleen dat een journalist van Variety na de première van de film op Twitter bekendmaakte dat we weer eens flink konden gaan fan-girlen. De zanger zou het MCU gejoined hebben als Eros, de broer van villain Thanos.

View post on Twitter

Marvel films

Ben jij nu een van de weinigen die nog geen enkele Marvel film gezien heeft? Shame on you. Grapje. Soort van. Anyways, als je Harry graag wil spotten in de film, die trouwens vanaf 3 november al in de bios te zien is, raden we je wel aan om in ieder geval een beetje research te doen naar het MCU. Het is natuurlijk het allerbeste om alle films te kijken, en gelukkig doe je in totaal maar twee dagen over de 24 films. Moet lukken toch?

Wij na het horen van dit nieuws:

View post on Instagram
 

Bron: TwitterBeeld: Brunopress, Twitter, Instagram