Travel

Deze restaurants moet je echt bezoeken tijdens een tripje Antwerpen

Een tripje Antwerpen is super leuk. Zo kun je hier de hele dag lekkere wafels en Vlaamse frietjes eten, maar kun je hier ook heerlijk uit eten gaan. Wij dan ook hebben de leukste restaurants die jij tijdens een weekendje Antwerpen moet bezoeken voor jou op een rijtje gezet!

Leukste restaurants Antwerpen

Hotspots Antwerpen: Da Giovanni

Voor de liefhebbers van de Italiaanse keuken zit je bij Da Giovanni aan het juiste adres. Het restaurant zit midden in de binnenstad en geeft bijna hetzelfde vakantiegevoel als in Italië door de rood-wit geblokte tafelkleedjes, de Italiaanse obers en de grote borden met pizza, pasta en lekkere lasagne. Al met al dit is een van de restaurants die je zeker moet hebben gezien in Antwerpen en is super leuk voor een dinertje met jouw lover!

Fun tip: Nadat je uit eten bent geweest is het zeker de moeite waard om even door te lopen naar de Grot Markt. Dit plein wordt ’s avonds namelijk helemaal verlicht en dat geeft een adembenemend gezicht.

View post on Instagram
 

Hotspots Antwerpen: Ultimatum foodbar

Op de Grote Markt zelf in Antwerpen heb je ook hele leuke restaurants en een daarvan is Ultimatum foodbar. Hier kun je genieten van de lekkerste gerechtjes, maar als je al genoeg hebt gegeten kun je hier ook goed terecht voor een cocktail met een lekkere snack. Loopt het water bij het zien van hun Instagram-account jou ook al in de mond? Ons namelijk wel!

View post on Instagram
 

Hotspots Antwerpen: Manhattn’s burger

Voor de lekkerste burgers in Antwerpen moet je bij Manhattn’s Burger op de Groenplaats zijn. De burgers van dit restaurant zijn echt heerlijk en het restaurant zit ook nog eens op een super goede locatie waar altijd wel iets te zien is. Binnen zitten bij Manhattn’s Burger raden wij jou alleen aan als het pijpenstelen regent, want anders is het te leuk om op het overdekte terras met heater op het plein zelf te zitten. Kortom dit restaurant is echt een aanrader.

View post on Instagram
 

Hotspots Antwerpen: Café het Groene Hart

Café het Groene Hart is een van de gezelligste restaurants van Antwerpen en hoort daarom ook zeker in ons rijtje thuis. Als je bij dit restaurant eet is het natuurlijk wel een must om het Vlaamse stoofvlees van het menu uit te proberen, want zeg nou zelf als je niet iets Vlaams hebt geprobeerd, ben je dan wel echt in België geweest?

Amazing tip: Heb jij niet zoveel trek, maar toch even zin om een warm drankje bij Het Groene Hart te doen. Goed nieuws, hier verkopen ze namelijk een pumpkin spice latte en wij zijn obsessed!

View post on Instagram
 

Hotspots Antwerpen: Grand Café Du Nord

Grand Café Du Nord zit midden op de Grote Markt en heeft een hoop verschillende soorten gerechtjes. Zoals onder andere pizza, pasta, hamburgers, maar zeker ook mosselen. Kortom dit restaurant is perfect als je met een grote groep naar Antwerpen gaat, want zij hebben voor ieder wat wils!

Hotspots Antwerpen: deze plekjes wil je tijdens een weekendje bezoeken

View post on Instagram
 

Beeld: I Stock

Must reads 👀