News

Dit wil je: HEMA verkoopt nu rookworst huispakken

Hema staat bekend om? Inderdaad: heerlijke rookworst. En ook om de lekkere tompoezen, maar daar gaat het nu even niet om. Even weer terug naar de rookworst. Ze zijn lekker om uit het vuistje te eten en zijn al jaren een begrip. Vind jij ze ook zo lekker? Je kunt ze nu ook dragen. Ehh, wat? Niet letterlijk natuurlijk, maar: Hema verkoopt nu rookworst huispakken. Die wil toch iedereen?!

Behoor jij ook tot de categorie mensen die bij thuiskomst direct een fijn pakkie aantrekken. Je hebt groot gelijk. Een avondje in een spijkerbroek bankhangen is namelijk een stuk minder lekker dan wanneer je een comfy huispak aan hebt. Huispakken zijn tegenwoordig verkrijgbaar in allerlei soorten en maten. En dit nieuwe soort huispak van de Hema is absoluut onmisbaar in jouw garderobe. 

HEMA rookworst huispak

Het rookworst huispak van de Hema bestaat uit een broek en een trui, voorzien van kleurrijke print. Rookworsten in het geel, zwart, bruin, roze, groen… Stuk voor stuk staan ze erop. Hema heeft dit geweldige huispak gelanceerd in verband met het 95-jarige jubileum. En eerlijk is eerlijk: een betere manier hadden ze niet kunnen verzinnen. Mocht je nou denken, dit huispak moet ik hebben? Dan moet je snel zijn. Het gaat hier om een limited edition. Rennen naar de Hema, dus!

Je shopt naast het huispak ook nog allerlei andere items met deze te gekke print. Een boxershort of sokken, bijvoorbeeld. Voor de sweater betaal je in ieder geval 25 euro. Kijk voor alle andere prijzen en items op de website van Hema en bestellen maar!

Beeld: HEMA