Celebs

Alles wijst erop dat Donny Roelvink en Janice nu écht uit elkaar zijn

We hadden dit nieuws al aan zien komen maar nu is het dan echt officieel: Donny Roelvink en Janice Blok zijn uit elkaar. En hoewel we erg meeleven met Janice, zijn we ook stiekem een beetje blij dat hottie Donny weer single is. 

Donny Roelvink en Janice Blok zijn uit elkaar

Als je de juice kanalen een beetje volgt, dan heb je vast wel gehoord over de speculaties over Donny en Janice. Ze zouden al een tijdje niet samen gespot zijn, en zelfs op de verjaardag van Janice (die haar birthday ongeveer drie keer heeft gevierd) was Donny niet te vinden. Er werd telkens niks bevestigd, maar sinds Donny zijn hoogtepunt ‘Love‘ van Instagram heeft weggehaald weten we het zeker: Janice en Donny zijn uit elkaar.

Donny is zoenend gespot Yolanthe

Dit werd afgelopen weekend nog eens bevestigd door fans. Janice vierde haar verjaardag met vrienden en je raad het al: Donny was niet uitgenodigd. Toch heeft Donny ook een feestelijk weekend gehad en is hij zelfs zoenend gespot op ADE (Amsterdam Dance Event) met Yolanthe… Je zou verwachten dat dit alleen een roddel is, maar niks is minder waar, want bekende van hen hebben het zoenen van de twee bevestigd. Oh my gosh, betekent dit dat Donny en Yolanthe nu een relatie hebben of was het gewoon leuk voor een keer. Wij zijn heel erg benieuwd hoe dit zich verder zal gaan ontwikkelen en we keep you updated!

View post on Instagram
 

Lees ook:

Onherkenbaar: zo zagen Dave en Donny Roelvink er als jonge tieners uit

Transformation Friday: Donny Roelvink van ‘depressief naar massief’

Beeld: brunopress

Must reads 👀