Fashion

Dit zijn de 6 leukste sjaals om dit najaar te dragen

Zoek je nog een fijne sjaal voor dit najaar? Dit zijn 6 sjaals die je lekker warm houden in de herfst en winter én die helemaal bij de fashion trends najaar 2021 passen.

Sjaals voor dit najaar #1 – Deze lila sjaal van MyJewellery 
Lila is een van de kleuren die we veel gaan zien dit najaar. Zowel in jassen als in tops en schoenen, maar ook in sjaals. Superleuk bij een van deze stijlvolle tussenjassen of bij een leren jack.

Shop de sjaal hier 

lila sjaal
Sjaals voor dit najaar #2 – Deze geruite sjaal van America Today

Ook de dark academia look is helemaal hot dit najaar. En dat betekent: ruitjes! Met deze sjaal van America Today zit je helemaal goed. 

Shop de sjaal hier

sjaals

Sjaals voor dit najaar #3 – Deze donkergroene sjaal van America Today
Een effen sjaal kan eigenlijk altijd, maar een zwarte sjaal is soms net iets te saai. Zeker bij een zwarte jas. Kies eens voor een andere herfstkleur, zoals donkergroen. Dat staat bij veel jassen onwijs tof!

Shop de sjaal hier

leuke sjaals

Sjaals voor dit najaar #4 – Deze vrolijke sjaal van HEMA
Ook bij HEMA vind je genoeg leuke sjaals voor dit najaar. Dit vrolijke exemplaar is lekker warm en fluffy en perfect voor het herfstweer. Daarmee overleef je de storm wel (en met een van deze regenjassen voor de herfst natuurlijk!)

Shop de sjaal hier
sjaals najaar
Sjaals voor dit najaar #5 – Deze geruite sjaal van HEMA

Nog meer ruitjes! Wil je voor een klassieke sjaal gaan? Dan tippen we je deze fijne warme sjaal van HEMA in aardetinten. Perfect bij een donkerblauwe jas of bij een bruin jack.

Shop de sjaal hier

sjaals najaar 2021

Sjaals voor dit najaar #6 – Deze lekker opvallende sjaal van H&M
Zin om voor wat opvallenders te gaan deze herfst? Bij H&M shop je nu deze toffe sjaal (die er trouwens ook is in het zwart of zwart/wit, voor als je van gedachten veranderd). We like!

Shop de sjaal hier

sjaals

Beeld: America Today, H&M, HEMA, iStock, MyJewellery