News

FOTO: barman Viktor van First Dates is weer van de markt

Viktor Abeln kennen we allemaal als de knappe barman in het First Dates restaurant. Hoewel hij onze harten allemaal doet smelten, had de hottie lang een vriendin. Dat is nu uit, máár Viktor is inmiddels weer met een ándere lady gespot.

Barman Viktor Abeln van First Dates is weer van de markt

 

Victor Abeln stelt ieder aflevering de singles op hun gemak in het First Dates-restaurant, voordat zij aan hun date beginnen. Ondanks dit verbrak hij zelf kortgeleden zijn relatie van drie jaar en dus was hij even single. “Mijn ex en ik hebben veel met elkaar meegemaakt, ook omdat zij MS kreeg. Maar dat is niet de reden dat het voorbij is tussen ons. We groeiden uit elkaar. Desondanks heb ik geen summer of love achter de rug. Ik heb nog geen zin om te daten”, vertelde Victor daar toen over.

Nieuwe liefde voor Viktor Abeln van First Dates?

Toch lijkt hij alweer iemand anders aan de haak geslagen te hebben! Victor is op dit moment in het zonnige Curaçao en daar zou hij volgens weekblad Story niet alleen zijn. Het weekblad fotografeerde de barman van First Dates namelijk tijdens een date met een knappe dame. Het is nog niet bekend wie de lady is. Keep you posted!

 

View post on Instagram
 

Beeld: BNN/VARA

Must reads 👀