Lifestyle

Smullen! Tony’s Chocolonely komt met eigen adventskalender

Kerst is alweer in aantocht en dat betekent niet alleen een overvolle agenda, maar ook adventskalenders! Verschillende merken komen met unboxing kalenders en zelfs voor de chocolade liefhebber hebben we nu de perfecte kalender: Tony’s Chocolonely adventskalender. 

Tony’s Chocolonely adventskalender

De december maand is de maand waar we het hele jaar naar uitkijken. De verleiding van zoetigheid en bruisende alcohol is groot en nu Tony’s Chocolonely met een adventskalender komt word het al helemaal moeilijk. Dat wil je toch hebben! 

Faitrade merk Tony’s Chocolonely

Wat er te vinden is in deze adventskalender? Natuurlijk alle chocoladesmaken van Tony Chocolonely, maar dat is niet het enige. Naast dat deze kalender in 24 vakjes chocola heeft verstopt, geeft de kalender ook informatie over de beweegreden van Tony’s Chocolonely. Zoals je misschien al wist is Tony’s Chocolonely een Fairtrade merk dat zich inzet voor moderne slavernij en illegale kinderarbeit. Tony’s Chocolonely wil een einde maken aan de misstanden in de chocolade industrie en vertelt je daar meer over in de kalender. Talking about Christmas spirit

Adventskalender Tony's Chocolonely

Ben jij ook een sucker voor chocolade en moet jij deze kalender in huis hebben? De adventskalender van Tony’s Chocolonely kun je bestellen bij Bol.com, Jumbo, Plus, Marqt en natuurlijk op Tony’s Chocolonely eigen website.

Lees ook:

Let’s get spicy: bij Willie shop je nu deze erotische adventskalender

Deze 10 adventskalenders voor 2021 kun je nú al bestellen

 

Beeld: gettyimages

Must reads 👀