Films & Series

Netflix’ Riverdale dropt bloedstollende trailer van seizoen 6

Hoewel seizoen 5 nog niet zo heel lang te bingen is, draait de geruchtenmolen over Riverdale seizoen 6 op volle toeren. De Netflix-serie is onze ultieme favoriet en we hebben dan ook de bloedstollende trailer voor je!

Riverdale dropt bloedstollende trailer van seizoen 6

riverdale seizoen 6 netflix

We kunnen op dit moment elke week genieten van een gloednieuwe aflevering van alweer het vijfde seizoen van Riverdale. De Netflix-serie wordt met de aflevering spannender en we zijn dan ook benieuwd wat Betty, Jughead, Archie en Veronica nog meer te wachten staat. Goed nieuws, want de eerste teaser voor het zesde seizoen is zojuist gedropt.

Waar gaat Riverdale seizoen 5 over op Netflix?

In het vijfde seizoen zagen we al hoe de inwoners van Riverdale een tijdsprong van zeven jaar maakten. Archie, Jughead, Betty en Veronica keerden ieder terug naar Riverdale om te redden wat er nog over is van het plaatsje. Enne, naast moordenaars en psychopaten lopen er blijkbaar ook bovennatuurlijke wezens rond in het dorp. Sterker nog, in het zesde seizoen gaan we hier alleen nog maar meer van terugzien.

Netflix’ Riverdale seizoen 6 trailer

Bevestigd is al dat Hiram Lodge niet terugkeert in het zesde seizoen, maar in plaats daarvan komt Riverdale wel met een ander nieuw personage. En niet zomaar een, want de langverwachte crossover met de serie The Chilling Adventures of Sabrina the Witch lijkt er eindelijk te gaan komen.

Wanneer staat Riverdale seizoen 6 op Netflix?

Het zesde seizoen zal op 17 november van start gaan op Netflix.

Beeld: Netflix