News

Temptation Island 2021: aflevering 10

Het is weer Temptation Island thursday en dat betekent nieuwe juice over de koppels. De relatietest loopt inmiddels al bijna op zijn einde en er beginnen steeds meer gevoelens te ontstaan. Zo zien we Bert weer (onnodig) huilen en zoeken Donna en Nico grenzen op. Welkom bij aflevering 10 van Temptation Island 2021.

Temptation Island 2021 aflevering 10

Donna krijgt een lapdance

We beginnen de aflevering op de avond van de black party en de pink party. De singles beginnen het steeds moeilijker te krijgen om niet verder te gaan met de koppels en Jimi gaat een stapje verder met Donna. Jimi wil Donna zoenen en vindt de verleiding om dat te doen erg groot. Nico wordt ook steeds intiemer met single Laure. Ze liggen samen en knuffelen veel met elkaar. Gezoend wordt er nog niet.

Bert moet weer iets opbiechten

Bert is back! En weer met een heel gek verhaal. Op het feestje laat Bert zich gaan maar richting het einde zit hij weer met een gedachte in zijn hoofd. Chelsey vraagt wat er aan de hand is en Bert neemt haar in vertrouwen. Hij vertelt dat er iemand op hem wacht thuis. Chelsey snapt niet waar deze uitspraak vandaan komt en vraagt aan Bert of dit betekent dat hij dus wel vreemd is gegaan. Bert ontkent natuurlijk gelijk en zegt dat hij niks met de dame heeft gedaan omdat Delphine hem heeft verboden met haar om te gaan. Toch ziet Bert dat nu anders en ontdekt hij ineens dat hij het wachtende meisje mist. Volgen jullie het nog?

Julia van Temptation Island 2021 moet met Niels praten 

Er breekt een nieuwe dag aan en Julia moet wat kwijt aan Niels. Ze vraagt of hij wil praten en vertelt ze hem dat ze een stap terug wil doen. Ze is op Niels afgeknapt omdat hij te lief en complimenteus is. Ze wil jagen op een man en Niels geeft haar die ruimte niet. Hij begrijpt haar keuze en ze blijven vrienden.

In de andere villa is het tijd voor een potje onnodig Bert drama. Hij begint zich zorgen te maken over de zorg van de hond. Wie krijgt de pomeriaan mee naar huis na dit avontuur. Bert hangt de good guy uit en zegt dat hij ondanks alles Delphine het niet aan kan doen om de hond af te pakken. Bert wordt nu emotioneel en is verdrietig omdat hij dat hondje nu al gaat missen. Man up Bert!

De fotolijstjes van Temptation Island 2021 

In de vrouwenvilla begint er wat te loeien: het fotolijstje van Delphine. Ze start de video en Bert begint te praten: ‘ze hebben allemaal dezelfde soa hé’. Bert vertelt aan de single dames dat Delphine een soa heeft gehad en dat hij er dus van overtuigd is dat ze is vreemdgegaan. Op het einde van de video noemt hij Delphine een hoer van een vriendin. Wow Bert… En daarnet was je nog zo lief over de hond. Delphine kan zich niet meer inhouden en schopt tegen haar nachtkastje. Ze stormt de kamer uit en barst na de woede in tranen uit. ‘Hij wil nu alles op mij afschuiven, maar ik ga bewijzen dat je liegt’.

Kapotte knokkels in Temptation Island 2021

Voordat de vrouwen en mannen op avonddate gaan met hun favoriete singles hebben ze nog wat voor ze in petto: nieuwe beelden. Het fotolijstje van Efrain gaat af en hij roept Nico voor support. Efrain heeft het vanaf moment één al gezellig met Shallie en hij benoemt zonder enige moeite wat hij allemaal leuk vindt aan haar. Toch piept hij wel anders bij het afgaan van zijn lijstje en zie je dat hij stres heeft. De beelden van een dronken Aylin vallen heel erg mee, maar Nico probeert Efrain rustig te houden. Efrain ’s reactie is allesbehalve rustig en hij slaat woedend tegen de deur aan. 

Terwijl Nico Efrain kalmeert bekijken Wouter en Bert de beelden ook. Maar wat Wouter daar ziet maakt hem van slag. Hij ziet dat terwijl Aylin naar boven gaat, Julia beneden achterblijft met Niels. Wouter vindt het vreselijk om haar alweer met die jongen te zien en slaat ook uit woede tegen een deur. Na flink wat kapotte knokkels zijn de mannen afgekoeld.

Verliefdheid op Temptation Island 2021

En dan waar we allemaal op wachten: is er iemand vreemdgegaan? We kunnen je vertellen het had niet veel gescheeld. Nico en Donna zoeken beide de grens op en ze zijn een haar verwijdert van zoenen met Laure en Jimi. Donna en Jimi kijken elkaar verliefd aan en ook Laure en Nico lijken verliefd te zijn. Nico zegt dat hij wel zou zoenen als hij kriebels heeft. Toch nemen ze de stap nog niet maar alles wijst erop dat dat in de volgende aflevering zeker zal gebeuren. Stay tuned juice lovers, en tot volgende week!

Lees hier meer over Temptation Island 2021  

Bron: VideolandBeeld: tom cornelissen

Must reads 👀