Lifestyle

Oppassen geblazen: deze sterrenbeelden worden het snelst hangry

(Lekker) eten is een must voor ons allemaal. De een kan zo een paar uur vrolijk door het leven gaan zonder wat te snaaien, maar de ander slaat de boel kort en klein wanneer ‘ie al een tijdje niks te eten heeft gehad. Dan ben je hangry dus. En – obviously – staat het in de sterren geschreven welke sterrenbeelden nog wel eens last hebben van hangryness. 

View post on Instagram
 

1. Kreeft

De Kreeft geeft het niet graag toe, maar ze zijn een van de sterrenbeelden die best wel snel een beetje kribbig worden. Gaat iets niet zoals ze dat voor ogen hadden, dan kunnen de emoties hoog oplopen. En als dat nu ook nog eens om eten gaat. Tja, dan is het eigen schuld, dikke bult: een geïrriteerde Kreeft met honger. Goodluck with that. 

2. Schorpioen

Net als de Kreeft, is de Schorpioen erg emotioneel en gevoelig. Zeker als het om eten draait. Of in ieder geval een tekort aan eten. Daarnaast zijn Schorpioenen ook echte dramaqueens en doen ze bij een klein beetje trek alsof ze al dagen niet gegeten hebben. Oh, en ze zijn dan ook niet echt de leukste mensen om bij in de buurt te zijn op dat moment.

3. Maagd

Maagden zijn altijd heel georganiseerde mensen. Ze letten op details en hebben graag dat alles op rolletjes loopt (georganiseerd door zichzelf). Mocht dat – met eten bijvoorbeeld – niet helemaal lukken, dan is de wereld te klein voor de Maagd. Want, dit betekent niet alleen een gevoel van failure, wat dacht je van dat verrekte hongergevoel?

4. Ram

Wanneer een Ram honger heeft, kan ‘ie nogal bot en onaardig overkomen. Een perfect voorbeeld van een hangry sterrenbeeld dus. Rammen zijn altijd ontzettend eerlijk en zullen in een periode van vreselijke honger het ook niet laten om iemand eens flink de waarheid te zeggen. Maar als hun buikjes weer gevuld zijn, zijn ze weer helemaal de oude hoor.

Bron: Ze.nlBeeld: iStock, Instagram