Lifestyle

Vriendinnen met een Kreeft? Dan herken je deze 8 dingen sowieso

Vriendinnen zijn met een Kreeft als sterrenbeeld is nooit saai. Ze zijn ontzettend lief, grappig, creatief en worden ook wel de moeder van de groep genoemd. Heb jij zo’n geweldige Kreeft als vriendin? Dan herken jij deze acht dingen sowieso.

View post on Instagram
 

1. Ze heeft altijd het beste met je voor

Eerlijk advies nodig? Met een Kreeft als vriendin ben je bij haar aan het juiste adres. Ze heeft namelijk altijd het beste met je voor.

2. Ze heeft 99,9% van de tijd gelijk

Waarschijnlijk is dit een van de dingen die je iets minder leuk vindt, maar it’s true. Jouw Kreeft-vriendin heeft bijna al-tijd gelijk. Annoying.

3. Ze vraagt áltijd hoe het met je gaat en vergeet niets

Zat je vorige maand met een heftig probleem waar je Kreeft-vriendin van af wist? Dan zul je sowieso geregeld de vraag ‘hoe gaat het met je?’ aanhoren. You know they care.  

4. Ze is ready to fight als iemand jou onrecht aandoet

Ze lijken misschien lief, verlegen en onschuldig – en dat zijn ze vaak ook (voor andere mensen), maar doet iemand jou onrecht aan, dan staat jouw vriendin op de eerste rij om een klap uit te delen. Oké, misschien geen echte klap. Maar, ze zal wel altijd voor je opkomen en je helpen.

5. Ze zet jou altijd op de eerste plek

Ook dit is soms vervelend, want wat zou je graag willen dat jouw vriendin zichzelf eens een keer op de eerste plek zou zetten. Het is gewoon bijna standaard dat ze er eerst voor zorgt dat jij goed zit. Maar goed, met een Kreeft als vriendin kun je gewoon niet anders, denken we. 

6. Ze kan super goed met je familie en andere vriendinnen

De Kreeft is een echt familiemens en beschouwt jou ook als familie. En de familie die jij hebt, worden direct ook háár familie. Ze kan super goed met jouw broertjes en zusjes – en zij met jouw oma? Twee handen op één buik. 

7. Je vertrouwt haar altijd op haar intuïtie

De Kreeft’s gut feeling heeft bijna altijd gelijk, dus daar vertrouw je gewoon blind op. Simple as that. 

8. Ze is de grootste dramaqueen die je kent

Het is allemaal heel leuk en aardig, maar minimaal één keer per maand kun je sowieso een dramatische episode aanhoren. Een vreemde jongen op het station waar ze de hele tijd oogcontact mee had en nu nooit meer ziet? Jouw Kreeft-vriendin ziet het daardoor allemaal niet meer zitten en moet écht even haar dramatische kant naar buiten laten komen. Maar goed dat jij er voor haar bent dan. 

 

 

Beeld: iStock, Instagram