Films & Series

OH YES! Er komt een Netflix spin-off serie van To All The Boys I’ve Loved Before

Jullie weten inmiddels dat wij een sucker zijn voor romantische films. En dan staat To All The Boys I Loved zeker in het lijstje van onze favorieten. Daarom zijn we mega excited dat Netflix met een spin-off serie komt! Kom maar door met de popcorn!

Netflix spin-off serie To All The Boys I’ve Loved Before

Afgelopen jaar kwam het laatste deel uit van de trilogy To All The Boys I’ve Loved Before. We hebben mega genoten van de films waarin we het liefdesleven volgde van tiener Lara Jean (gespeeld door Lana Condor) en waren sad toen we hoorde dat er geen vierde deel zou komen. Gelukkig troost Netflix ons snel want ze komen met een spin-off serie van deze romcom!

To All The Boys I’ve Loved Before

De films van To All The Boys gaan over het leven van Lara Jean. Ze gaat naar de middelbare school en heeft nog een crush op hottie Peter (gespeeld door onze crush Noah Centineo). Als Peter perongeluk een oude liefdesbrief van haar ontvangt, bloeit de liefde tussen de twee op. In de andere films gaat het liefdesverhaal verder en in de laatste film zie je hoe het gaat als ze gaan studeren. De drie films over Lara Jean zijn gebasseerd op de boeken van Jenny Han. Jenny had altijd al het plan om maar drie boeken te schrijven maar omdat de films zo populair werden, komen ze nu met een spin-off serie!

To All The Boys I've Loved

Spin-off serie over Kitty

In de trilogy van To All The Boys I Loved konden we niet alleen Lara’s liefdesleven volgen. Ook zusje Kitty (gespeeld door Anna Catchcart) gaat door een behoorlijke groei heen. Ze is ten slotte de reden dat Peter de oude liefdesbrief heeft ontvangen. In het laatste deel zien we dat Kitty verliefd is en een nieuw vriendje heeft. Ze reist af naar Zuid-Korea om hem te zien maar zien niet hoe dat afloopt. En je voelt het al aankomen: hier gaat de spin-off serie over! En als je dacht dat dat het enige goede nieuws was: het script word geschreven door niemand minder dan Jenny Han herself! We can’t wait!

Lees ook:

Riverdale-Cole Sprouse en To All The Boys-Lana Condor werken samen aan een nieuwe film

Dit is alles wat we weten over To All The Boys I’ve Loved Before: Always and Forever

Beeld: brunopress