Astrologie

Dit is wat je sterrenbeeld zegt over wat je fijn vindt in bed

sterrenbeeld-fijn-in-bed

Van samen slapen en veel knuffelen tot een spicy avondje met je lover. Dit is wat je sterrenbeeld zegt over wat je fijn vindt in bed.

Maagd (23 augustus – 22 september)

Maagden zijn behoorlijk perfectionistisch, ook in bed. Ze willen het graag goed doen en zijn daarom ook vaak veel bezig met de ander. Onwijs lief, maar de Maagd mag natuurlijk ook wel eens aan zichzelf denken! Iets meer communicatie en zeggen wat jij prettig vindt is namelijk helemaal oké en maakt het alleen maar fijner.

Weegschaal (23 september – 22 oktober)

Zoet en liefdevol, daar houden de meeste Weegschalen van. Dat komt omdat de kenmerken van een Weegschaal harmonie en balans zijn. Ze kunnen zich helemaal geven, maar verwachten dat ook van hun partner in bed.

Schorpioen (23 oktober – 21 november)

Hallo Schorpioen. Zoals je misschien wel weet is dit sterrenbeeld behoorlijk wild en dominant. In bed vinden ze dat vaak ook fijn. Ze houden er namelijk van om zo diep mogelijk te gaan – letterlijk én figuurlijk, ja.

Boogschutter (22 november – 21 december)

Ook de Boogschutter houdt wel van wat opschudding en sensatie, maar wel alleen als ze weten dat ze veilig zijn. Het is daarom belangrijk dat ze zich op hun gemak voelen in bed en vinden een liefdevolle partner het fijnst.

Steenbok (22 december – 19 januari)

De Steenbok is een harde werker over het algemeen en heeft daarom zeker ontspanning nodig. In bed vinden ze het in het begin moeilijk om de controle los te laten, zeker als ze iemand net kennen. Als ze zich maar op hun gemak voelen en de controle durven los te laten!

Waterman (20 januari – 18 februari)

Watermannen houden van dirty talk tussen de lakens. In het begin vinden ze dat misschien nog een beetje spannend, maar als ze iemand beter leren kennen en je met de Waterman zijn of haar behoeftes bespreekt kom je hier zeker achter. Een lang voorspel kun je namelijk wel aan de Waterman overlaten! En dat is meestal fijn voor jullie allebei. 😉

Vissen (19 februari – 20 maart)

Vissen zijn de liefste sterrenbeelden, ook in bed. Ze doen er alles aan om je op je gemak te stellen en vragen altijd of je iets fijn vindt of niet. Ze zijn namelijk ook een beetje bang om iets fout te doen, ondanks dat het alleen maar heel lief is. Ook zijn de Vissen wel klaar voor een beetje spice – seks op de bank of op een andere locatie dan in bed kunnen ze ook fijn vinden.

Ram (21 maart – 19 april)

Rammen zijn avontuurlijke sterrenbeelden. In bed zijn de spontaan en enthousiast en willen ze vaak wel iets nieuws proberen. Heel open-minded! Ook is de Ram iemand die snel op een anders afstapt en niet zo snel bang is om iets verkeerd te doen. Dat is fijn voor jezelf, maar let er wel op dat je checkt of de ander het ook fijn vindt tussen de lakens.

Stier (20 april – 20 mei)

Misschien denk je dat de stier vol vuur ziet, maar dat is niet altijd zo. Stieren willen zich eerst op hun gemak voelen en dan kan het vuurtje worden opgestookt in de slaapkamer. Comfortabele posities in bed en een fijn naspel zijn het meest belangrijk voor stieren.

Tweelingen (21 mei – 20 juni)

Tweelingen hunkeren naar stimulatie – mentaal en fysiek. Ze waarderen afwisseling in de slaapkamer en genieten van een verschillende posities tussen de lakens. Tweelingen zijn dol op wanneer hun partners een beetje ruw worden.

Kreeft (21 juni – 22 juli)

Nog zo’n lief sterrenbeeld, net als de Vissen, is de Kreeft. Tederheid, lieve woorden en fijn knuffelen – dat is waar de kreeft van houdt. Hoe meer ze iemand vertrouwen, hoe meer ze durven en ook hoe meer ze durven praten. Kortom: de kreeft is iemand waar je voorzichtig mee moet doen.

Leeuw (23 juli – 22 augustus)

Last but not least hebben we de Leeuw in dit lijstje. Leeuwen houden van veel aandacht in bed, maar kunnen ook veel aandacht geven. Ze willen zich gewenst voelen. Als dat zo is, gaan ze helemaal los. Oehlala!