Lifestyle

Dit is wat je sterrenbeeld zegt over wat je fijn vindt in bed

Van samen slapen en veel knuffelen tot een spicy avondje met je lover. Dit is wat je sterrenbeeld zegt over wat je fijn vindt in bed. 

♥ Maagd
Maagden zijn behoorlijk perfectionistisch, ook in bed. Ze willen het graag goed doen en zijn daarom ook vaak veel bezig met de ander. Onwijs lief, maar de maagd mag natuurlijk ook wel eens aan zichzelf denken! Iets meer communicatie en zeggen wat jij prettig vindt is namelijk helemaal oké en maakt de seks alleen maar fijner. (En eh, sommige maagden zijn wel in voor seks á la Fifty Shades of Grey…)

♥ Weegschaal
Zoete en liefdevolle seks, daar houden de meeste weegschalen van. Dat komt omdat de kenmerken van een weegschaal harmonie en balans zijn. Dat zie je ook terug in je seksleven. Ze kunnen zich helemaal geven, maar verwachten dat ook van hun partner in bed.

♥ Schorpioen
Hallo Schorpioen. Zoals je misschien wel weet is dit sterrenbeeld behoorlijk wild en dominant. In bed vinden ze dat vaak ook fijn. Ze houden er namelijk van om seksueel zo diep mogelijk te gaan – letterlijk én figuurlijk, ja. Kortom: schorpioenen zijn best wel badass

♥ Boogschutter
Ook de boogschutter houdt wel van wat opschudding en sensatie, maar wel alleen als ze weten dat ze veilig zijn. Het is daarom belangrijk dat ze zich op hun gemak voelen in bed en vinden een liefdevolle partner het fijnst. 
Als dat zo is, gaan ze helemaal los: nieuwe posities, nieuwe omgevingen en misschien zelfs nieuwe sekstoys.

seksualiteit sterrenbeelden

Steenbok
De steenbok is een harde werker over het algemeen en heeft daarom zeker ontspanning nodig. In bed vinden ze het in het begin moeilijk om te controle los te laten, zeker als ze iemand net kennen of bij de eerste keer seks. Maar de steenbok kan ook enorm de tijd nemen in bed en liefdevolle seks hebben. Als ze zich maar op hun gemak voelen en de controle durven los te laten! 

♥ Waterman
Watermannen houden van dirty talk tussen de lakens. In het begin vinden ze dat misschien nog een beetje spannend, maar als ze iemand beter leren kennen en je met de waterman zijn of haar behoeftes bespreekt kom je hier zeker achter. Een lang voorspel kun je namelijk wel aan de waterman overlaten! En dat is meestal fijn voor jullie allebei. 😉

♥ Vissen
Vissen zijn de liefste sterrenbeelden, ook in bed. Ze doen er alles aan om je op je gemak te stellen en vragen altijd of je iets fijn vindt of niet. Ze zijn namelijk ook een beetje bang om iets fout te doen, ondanks dat het alleen maar heel lief is. Ook zijn de vissen wel klaar voor een beetje spice – seks op de bank of op een andere locatie dan in bed kunnen ze ook fijn vinden.

♥ Ram
Rammen zijn avontuurlijke sterrenbeelden. In bed zijn de spontaan en enthousiast en willen ze vaak wel iets nieuws proberen. Heel open minded! Ook is de ram iemand die snel op een anders afstapt en niet zo snel bang is om iets verkeerd te doen. Dat is fijn voor jezelf, maar let er wel op dat je checkt of de ander het ook fijn vindt tussen de lakens. Lees hier meer over het sterrenbeeld ram.

seksualiteit sterrenbeelden

♥ Stier
Misschien denk je dat de stier vol vuur ziet, maar dat is niet altijd zo. Stieren willen zich eerst op hun gemak voelen en dan kan het vuurtje worden opgestookt in de slaapkamer. Ze voelen zich het meest op hun gemak in een relatie, een one night stand is niet zo hun ding. Comfortabele posities in bed en een fijn naspel zijn het meest belangrijk voor stieren. 

♥ Tweeling
Tweelingen hunkeren naar stimulatie – mentaal, fysiek en (natuurlijk!) seksueel. Ze waarderen afwisseling in de slaapkamer en genieten van een verschillende posities tussen de lakens. Tweelingen zijn dol op wanneer hun partners een beetje ruw worden of extra sexy lingerie dragen. 

♥ Kreeft
Nog zo’n lief sterrenbeeld, net als de vissen, is de kreeft. Tederheid, lieve woorden en fijn knuffelen – dat is waar de kreeft van houdt. Hoe meer ze iemand vertrouwen, hoe meer ze durven en ook hoe meer ze durven praten. Kortom: de kreeft is iemand waar je voorzichtig mee moet doen.

♥ Leeuw
Last but not least hebben we de leeuw in dit lijstje. Leeuwen houden van veel aandacht in bed, maar kunnen ook veel aandacht geven. Ze willen zich gewenst voelen. Als dat zo is, gaan ze helemaal los. Oehlala! Oh en.. de leeuw houdt ook wel van wat sexting. Nog tips nodig? Zo stuur je veilig een sexy foto.

 
Bron: eliedaily.comBeeld: iStock