Lifestyle

Herfstvakantie: 15 dingen waar je eindelijk tijd voor hebt

Het is herfstvakantie! En dus hebben we naast het leren voor tentames en afspreken met vriendinnen heel veel tijd over. Grote kans dus dat je je gaat vervelen. Maar geen paniek, met deze lijst kan jij eindelijk die dingen doen waar je eerst geen tijd voor had.

15 x herfstvakantie tips

1. Je kast opruimen

Het is misschien niet het leukste klusje maar een opgeruimde kast is een opgeruimd hoofd. Zoek alle kleren uit die je niet meer past of draagt en verkoop ze. Hiermee ruim je niet alleen op, maar kan je er zelfs wat aan verdienen!

2. Foto’s uitzoeken

We maken vaak veel te veel foto’s en aan het eind van het jaar is het dan ook hoog tijd om alle foto’s uit te zoeken. Zet een lekker muziekje op en geniet van alle momenten die je dit jaar hebt beleeft.

3. Fotoboeken maken

De zomervakantie is al een tijdje voorbij maar de meeste mensen hebben nog geen tijd gehad voor het maken van fotoboeken. Daarom is de herfstvakantie de ideale periode om dit te gaan doen. 

Niet vervelen in de herfstvakantie

4. Bingwatchen

Lekker de hele dag voor de bank hangen en die ene serie bingwatchen die je al die tijd al hebt willen zien. Check hier onze favoriete Netflix series van deze maand.

5. Documentatie

Met school maak je heel wat documenten aan en dus ook hoog tijd om die maar eens uit te zoeken en in mapjes te stoppen. 

6. Beauty middag

Leg jezelf helemaal in de watten op een beauty dag. Neem een warm bad of een lange douche. Knip en vijl je nagels, scheer je benen of voer een gezichtsbehandeling uit. Self care is the best care!  

Niet vervelen in de herfstvakantie

7. Naar je oma of opa gaan

Niet iedereen heeft zijn/haar opa of oma nog. Daarom des te belangrijker dat je ze even een bezoekje brengt. Maak een wandeling of speel een spelletje met ze. Jij maakt hun dag weer helemaal goed!

8. Bakken

Brownies, koekjes, taarten. Bakken is niet alleen leuk om te doen, het resultaat is ook nog eens heerlijk. 

9. Fotografie

Pak je camera en ga erop uit! Maak foto’s van de natuur of organiseer een fotoshoot voor je vriendinnen. 

10. Een dagje naar het zwembad

Buiten zwemmen is het helaas te koud voor, maar gelukkig hebben wij de leukste binnen zwembaden in Nederland voor je op een rijtje gezet.  

11. Steden tripje

Speel toerist in eigen land en ga naar een stad die je nog nooit hebt bezocht. Ga bijvoorbeeld met je lover naar één van deze steden. Laat je verrassen door de pracht van ons kleine kikkerlandje!

12. Auto wassen 

Laten we dat auto’tje maar eens wassen! Misschien heb je zelf een auto maar zo niet kan je bijvoorbeeld de auto van je vader of moeder wassen. Verdien je ook weer wat bij 😉

13. Afspeellijsten maken

Je afspeellijsten mogen wel een update krijgen. Verwijder alle nummers die je niet meer luistert en voeg nieuwe nummers toe. 

14. Verjaardagskalender maken

Het nieuwe jaar komt er alweer bijna aan en je wilt ook volgend jaar alle verjaardagen onthouden. Koop of maak een kalender zodat jij ze sowieso niet gaat vergeten!

15. Knutselen

Eindelijk kan je je creatieve mind loslaten. Ga op zoek in het bos naar knutsel spullen en maak deze leuke herfstversiering!

Beeld: istock