News

Love is in the air: Jacob van B&B Vol Liefde heeft een nieuwe vriendin

Fight for love! Dit bewijst de nieuwe vriendin van Jacob van B&B Vol Liefde. Omdat ze niet door de castingrondes voor het programma is gekomen, besloot ze het hef in eigen handen te nemen. En dat heeft goed uitgepakt: de twee wonen namelijk nu al samen!

B&B Vol Liefde

In het RTL-programma B&B Vol Liefde gaan alleenstaande eigenaren van een bed & breakfast de zoektocht naar de liefde aan. Zo ook Jacob, die een bed & breakfast heeft in de Portugese Algarve. Ondanks dat er tijdens het programma niemand voor Jacob tussen zat, heeft hij vier weken geleden bekendgemaakt de liefde van zijn leven te hebben gevonden: Carla.

Nieuwe liefde van Jacob

Dat de liefde van zijn leven niet tussen de gekozen dames van B&B Vol Liefde zat, hebben we duidelijk kunnen zien. Toch scheelde het niet veel. Carla had zich namelijk opgegeven voor het programma, maar kwam helaas net niet door de castingronde heen. Maar Carla gaf niet zomaar op en besloot te vechten voor Jacob. Na afloop van het programma nam Carla toch contact op met Jacob, en gelukkig maar! De twee wonen inmiddels al samen in Portugal en zijn tot over hun oren verliefd. Jacob wist meteen dat het goed zat en Carla leeft sindsdien in een sprookje. Wij gunnen dit koppel een leven vol liefde!