Films & Series

FOTO: zo zag Kang Sae-Byeok van Squid Game er vroeger uit

De wereld is helemaal in de ban van Squid Game. De serie staat al weken op nummer één in de top tien best bekeken series en nu we te horen hebben gekregen dat seizoen twee eraan komt (!) is het tijd om de spelers beter te leren kennen. Vandaag vertellen we je alles over nummer 67, a.k.a Kang Sae-Byeok van Squid Game.

Nummer 67 in Netflix’ Squid Game

Squid Game is zonder twijfel de hit-serie van het jaar. De serie wordt wereldwijd gestreamd en social media staat vol met meme’s over het angstaanjagende spelletje. Maar dat is niet het enige wat opmerkelijk is aan de serie. Zo is nummertje 67, a.k.a Kang Sae-Byeok, favoriet van de kijkers en spat haar schoonheid van het scherm af. En als je dacht dat dat toeval was, dan heb je het mis. Kang Sae-Byeok is namelijk in het echte leven een top model!

HoYeon Jung

Top model HoYeon Jung in Squid Game

Maar wat is dan de naam van dit prachtige stoere meisje? Het is niemand minder dan HoYeon Jung. Deze 27-jarige dame is al elf jaar top-model en Squid Game is dan ook haar aller eerste rol ooit! Toch is het niet de eerste keer dat HoYeon op televisie komt. Ze is namelijk tweede geworden in het programma Korea’s Next Top Model. Sinds haar deelname heeft HoYeon meerdere samenwerkingen gehad met grote merken zoals Louis Vuitton, Chanel en Roberto Cavalli. Niet zo gek dus dat deze superster 17 miljoen volgers heeft. You go girl!

View post on Instagram
 

Bye bye lang haar

Maar hoe zag HoYeon Jung er voor Squid Game uit? Dat ze voor de opnames al prachtig was twijfelen we niet aan, maar toch is er wel een groot verschil tussen de HoYeon van toen, en nu. Ze moest namelijk haar rode lokken inleveren voor een donkere korte bob voor de serie Squid Game. Gelukkig is HoYeon met elk kapsel beautiful en kunnen we spreken van een girl crush

HoYeon Jung

Lees ook:

Zo hot is de politie-agent uit Squid Game in het echt

We knew it: waarom de spelers blauw dragen en bewakers rood in Squid Game​

 

 

Beeld: gettyimages

Must reads 👀