News

Heftig! “Temptation Island-Bert is aangevallen door de nieuwe vriend van Delphine”

Je kan het niet gemist hebben: het verhaal tussen Delphine en Bert. In Temptation Island 2021 aflevering 9 komt het tot een kookpunt wanneer Bert denkt dat ook Delphine is vreemdgegaan. Daar blijft het niet bij: eenmaal in Nederland blijkt de nieuwe vriend van Delphine Bert te hebben aangevallen. What?!

“Temptation Island-Bert aangevallen door nieuwe vriend van Delphine

Een paar afleveringen geleden in Temptation Island 2021 werd duidelijk dat Bert weleens naar de hoeren is geweest tijdens zijn 10-jarige relatie met Delphine. Nadat zij dit hoorde, was ze woest en escaleerde de situatie tussen hen compleet. Vorige week werd dit allemaal nóg erger toen Delphine opbiechtte dat Bert ‘heus niet haar enige liefje is geweest’. Bert concludeerde uit deze fragmenten die hij te zien kreeg maar één ding: Delphine is ook vreemdgegaan. Hij was woest en de rest van de villa was ook behoorlijk in shock! 

Nieuwe vriend Temptation Island-Delphine

Inmiddels is het alweer bijna tijd voor Temptation Island 2021 aflevering 10, maar onze collega’s van LoveReality komen met een schokkende onthulling. Vorige week werd al bekend de kans groot is dat Delphine een nieuwe vriend heeft, maar daar blijft het niet bij. LoveReality meent te weten dat Bert vorige week is aangevallen door deze nieuwe vriend van Delphine. Heftig! 

Temptation Island-Bert is geslagen

Bert zou een klap op zijn gezicht hebben gekregen toen hij bij de woning van Delphine aankwam en hij werd vervolgens bij zijn nek gepakt. Wat hij daar precies deed, is niet bekend. Maar wellicht heeft het ermee te maken dat het huis van Bert en Delphine nog steeds niet is verkocht. Delphine zou dit tegenhouden… Bert liet het in ieder geval niet zitten bij de aanval en heeft aangifte tegen de nieuwe lover van Delphine gedaan, als we de gossip mogen geloven! 

Heftig! Maar dat is nog niet alles! Ook de nieuwe vriendin van Bert is betrokken in het conflict, want Delphine stuurt haar volgens dit verhaal veel berichten om met haar in contact proberen te komen. Als er een update komt, laten we dit uiteraard weten… 

Temptation Island 2021: de laatste ontwikkelingen

Bron: LoveRealityBeeld: RTL

Must reads 👀