News

VIDEO: dit is de meest akward date in Lang Leve de Liefde ooit

Seks is lekker, en goed voor de beweging. Sommige mensen zien het zelfs als een hobby of sport. Net als deze man in Lang Leve de Liefde, die zijn date in een behoorlijke akward position zet. 

Lang Leve de Liefde op SBS6

In het programma Lang Leve de Liefde op SBS6 gaan singles op de eerste date met elkaar samenwonen voor 24 uur. Als de 24 uur voorbij is mogen ze beslissen of ze blijven of niet. In een preview van het programma zien we een man die wel hele persoonlijke informatie deelt. En we denken dat we wel weten wat de date van deze man gaat doen, wegwezen!

View post on Instagram
 

Seks als hobby

De onbekende man in de aflevering van vanavond spreekt namelijk uit dat zijn grootste en enige hobby seks is. De date van de man kijkt verontwaardigd en we voelen plaatsvervangende schaamte! Hij benoemt dat hij het liefst de hele avond seks heeft, met een kleine rookpauze tussendoor. De vrouw vindt het ook een aparte hobby en je kan zien dat ze zich niet op haar gemak voelt. De man probeert het nog te redden door complimenten te geven over haar uiterlijk en dat hij wel op haar zou kunnen vallen, maar de vrouw lijkt er niet zo gecharmeerd van. Wij snappen wel waarom… 

Zou jij na 24 uur nog op date gaan met deze man?

Lees ook:

Date ideeën voor thuis: deze 8 dingen maken jouw afspraakje helemaal het einde

5 tips voor een romantisch avondje thuis met jouw lover

 

Bron: RTL-boulevardBeeld: istock

Must reads 👀