Celebs

FOTO: zo zag Yasmine Pierards van Ex On The Beach eruit vóór haar cosmetische ingrepen

Yasmine Pierards ken je nog wel van Ex On The Beach Double Dutch, waar ze vooral door haar grove taalgebruik opviel. De donkerharige diva staat nu bekend om al haar cosmetische ingrepen, maar op haar Instastory heeft ze een before-foto gedeeld. Kijk je mee?

Zo zag Yasmine Pierards van Ex On The Beach eruit vóór haar cosmetische ingrepen

 

Yasmine Pierards ontpopte zich tijdens het All Stars-seizoen van Ex on the Beach Double Dutch tot dé diva van de serie. En niet alleen vanwege haar grove scheldgedrag en alle ruzies die ze zocht, maar ook omdat ze niet vies is van een spuitje hier en daar. Yasmine heeft er nooit een geheim van gemaakt dat ze de nodige plastische ingrepen heeft laten doen. Van haar borsten heeft ze helaas wel spijt. “Mijn borsten wilde ik iets groter, maar ik ben veel té groot gegaan. Ik heb me laten meeslepen. Dus meiden, denk alsjeblieft heel goed na voor je iets aan jezelf wil laten veranderen.”

Yasmine Pierards zónder botox

Yasmine Pierards heeft niet alleen haar boobs laten doen, maar ook haar lippen hebben een flinke metamorfose ondergaan. Op haar Instastory deelt ze een foto van haar body vóór dat ze onder het cosmetische mes ging, namelijk een foto van haar zestiende levensjaar. Ook zit Yasmine middenin het proces om (bijna) alle tattoos op haar lichaam te laten verwijderen.

 

Bron: LoveRealityBeeld: RTL