News

ZIEN: Herbert uit Temptation Island is getransformeerd tot knappe spierbundel

Herbert Bodendorfer en zijn vriendin Jolien Puype ken je nog wel uit seizoen Temptation Island 2017. Jolien vergaf haar lover steeds toen hij er op het eiland met Saartje vandoor ging. Ondanks dit, zijn de twee nog steeds bij elkaar en hebben ze kids. Maar het is vooral Herbert die een metamorfose heeft ondergaan. 

Herbert Bodendorfer uit Temptation Island is nu een knappe spierbundel

Wat gebeurde er met Jolien en Herbert op Temptation Island 2017?

Jolien en Herbert deden mee aan Temptation Island 2017 en zij zijn nog altijd happy together. Sterker nog: ze hebben zelfs al een schitterend gezinnetje gesticht. Dat de twee nog bij elkaar zouden blijven was tijdens het Temptation avontuur niet voor te stellen. Toen Jolien in dronken toestand zin had om met de andere vrouwen te zoenen (wat haar niet zo’n probleem leek) zoende ze met Lisa en Lize. Herbert zag dit als groot verraad; Jolien zou dit namelijk alleen hebben gedaan om de andere mannen op te hitsen. Hij nam wraak door seks te hebben met Saartje, iemand met wie hij vanaf dag één al close was. Toen was de bom gebarsten en zoende Jolien ook nog met verleider Karim.

View post on Instagram
 

“Het beste van mezelf gegeven”

De twee waren een paar weken uit elkaar, maar uiteindelijk bleek dat Jolien Herbert toch niet los kon laten: “Alles komt goed, ik zal er altijd voor jou zijn.” De twee verloofden zich in 2018 en hebben inmiddels al twee kids. Een fijn gezin dus, maar ondertussen zijn ze beiden volop in de gym te vinden. Herbert is zelfs actief in bodybuild-wedstrijden. “Ik heb het beste van mezelf gegeven, tegenover een heel sterke line-up. Ik heb een mooie vierde plaats weten te bemachtigen, tegenover acht deelnemers. Ik ben hier trots op. Op naar de volgende!” Ook Jolien is super trots op haar knappe gespierde vriend. “Schat, ik ben zo trots op jou. Enkel met je lach alleen al had je gewonnen. Goed gedaan! Op het Belgisch Kampioenschap zal je knallen!”

 

View post on Instagram
 

Beeld: RTL

Must reads 👀