News

Odim en Jørney uit Ex On The Beach Double Dutch onthullen geslacht baby

Je kan het niet gemist hebben dat Jòrney uit Ex On The Beach Double Dutch zwanger is van mede-kandidaat Odim. Na een ingewikkelde knipperlichtrelatie zijn de twee samen en ook hebben ze onthuld of ze een jongen of meisje krijgen.

Odim en Jørney uit Ex On The Beach Double Dutch onthullen geslacht baby

 

Ongeveer vier maanden geleden liet Jorney Hendrickx via een YouTube video weten dat ze in verwachting is van haar eerste kindje. De vader is niemand minder dan Odim, die ze tijdens Ex On The Beach Double Dutch leerde kennen. Odim werd tijdens het programma eerder naar huis gestuurd, maar het stel heeft na de opnames contact gehouden en daaruit is Jørney zwanger geworden. Jørney zei toen: “Ik ben zo blij met de baby! Het is zo bijzonder dat een mens een klein mensje kan maken. Het is supermooi, een zwangerschap.” Na een knipperlichtrelatie zijn de twee tóch een setje. Afgelopen weekend hadden ze een gender-reveal.

Odim en Jørney uit Ex On The Beach Double Dutch krijgen een meisje

Uit de ballon die Jørney leegprikt komt roze confetti: het is dus een meisje! Lesley Versprille laat alles op haar Instastory zien en ook Dusty is van de partij.

 

 

Beeld: RTL

Must reads 👀