Food

OMG: de Nutella Biscuits zijn eindelijk in Nederland en je móet ze proberen

Nutella in een latte, Nutella in een milkshake of Nutella op een droog biscuitje gesmeerd om het wat smakelijker te maken: we love it all. Maar, wat dacht je van de koekjes die Nutella nu op de markt heeft gebracht? Yes, het is echt waar, en ze zijn ein-de-lijk in Nederland verkrijgbaar.

nutella koekjes

Nutella koekjes eindelijk in Nederland

This is not a drill. We repeat this is not a drill. Nutella heeft dus een nieuw knapperig koekje bedacht met overheerlijke Nutella-vulling. De naam? Dat is Nutella Biscuits (handig voor als je ernaar op zoek gaat in de supermarkt). We werden al een beetje jaloers op onze mede Nutella-lovers in andere landen, want daar waren de koekjes al wel verkrijgbaar. Maar die dagen liggen nu (gelukkig) achter ons, want eindelijk zijn ze ook in Nederland te vinden. 

Genietings

De koekjes zijn gemaakt van goudgebakken en knapperig biscuit en hebben een groot hart (cute) van Nutella vulling. Ze komen in een fijne, hersluitbare uitdeelzak van 22 stuks om samen te delen met degenen van wie je houdt. Natuurlijk mag je ze ook allemaal voor jezelf houden, want we hebben allemaal ook heel veel liefde voor onszelf, right

Pak gauw je jas, je tas en je pas en haast je naar de winkel. Je vindt ze vanaf nú bij Albert Heijn in het koekschap voor 3,69 euro. 

Nutella koekjes

Bron: NutellaBeeld: Nutella