News

Alles wat we weten over Netflix’ Squid Game seizoen 2

Wij hebben de serie Squid Game op Netflix binnen no time uitgekeken en kunnen dan ook niet wachten tot we seizoen 2 kunnen bingewatchen. Ben jij een echte fan van Squid Game? Lees dan vooral verder, want wij hebben alles wat we over seizoen 2 van Squid Game weten voor jou op een rijtje gezet. Let op, spoiler alert!

Netflix Squid Game seizoen 2

Wij bleven na het eerste seizoen van Squid Game met onwijs veel vragen achter en kunnen dan ook niet wachten tot we seizoen 2 van Squid Game kunnen watchen. In een interview liet de director Hwang Dong-Hyuk van Squid Game weten nog niet echt een duidelijk plan voor seizoen 2 te hebben, maar er zijn wel al gossips dat de director heeft gezegd dat hij dieper in wil gaan op de grootste vijanden van seizoen 1. Namelijk De Frontman die Squid Game leidt en zijn broer de politieagent die denkt dat hij hem moet komen redden. Over de frontman weten we natuurlijk dat hij ooit zelf het spel gewonnen heeft, maar snappen we nog steeds niet dat hij daarna het spel zelf zou willen leiden? En als kers op de taart schoot hij daarna ook nog zijn broer neer, wait whut?

Moet je proberen: zó maak je zelf de Koreaanse koekjes uit Squid Game

Player 1 in seizoen 2 van Netflix’ Squid Game

Daarnaast hebben we ook nog player 1 aka het oude mannetje. Ook al leeft hij niet meer, wij zouden er in seizoen 2 van Squid Game heel graag achter willen komen hoe hij ooit zo een vreselijk spel heeft kunnen bedenken. Er is een hele grote kans dat we daar in seizoen 2 van Squid Game dan ook daadwerkelijk antwoord op gaan krijgen. Wij zijn heel erg benieuwd hoe de director hier in seizoen 2 meer op in zou willen gaan en kunnen niet wachten om hier meer over te weten te komen, we keep you updated girl!

Bron: CosmopolitanBeeld: Netflix