Lifestyle

Let’s get spicy: bij Willie shop je nu deze erotische adventskalender

We deelden de Satisfyer adventskalender al met je die je dit jaar bij Kruidvat kunt kopen. Maar er zijn nog meer erotische adventskalenders, zoals deze van Willie. Hallo spicy christmas! Dit is wat je wilt weten over deze erotische adventskalender 2021.

Hallo spicy adventskalender!

De meeste adventskalenders 2021 zitten vol beautyproducten, skincare of chocolade. Maar er zijn ook hele verrassende adventskalenders, deze van webshop Willie bijvoorbeeld. De erotische adventskalender van Willie van vorig jaar was al spicy vanwege de sekstoys, maar dit jaar wordt het pas écht een spicy kerst…

In deze erotische adventskalender vind je namelijk een luchtdruk vibrator, maar ook een g-spot vibrator. En dat niet alleen. Er zit ook een masker in a la 50 Shades of Grey én handboeien. Als je deze kerst iets spannends wilt uitproberen met je lover of als single, dan wil je deze kalender zeker op je verlanglijstje zetten. Ook handig: bij de adventskalender van dit jaar zit een app, zodat je rustig kunt nalezen hoe je deze nieuwe sekstoys veilig kunt gebruiken. 

Hier shop je deze erotische adventskalender van Willie

Dit is de Willie erotische adventskalender 2021
erotische adventskalender 2021 willie

Bron: Willie.nlBeeld: iStock, Willie