News

Temptation Island 2021: aflevering 9

Trouble in paradise! De relaties in Temptation Island 2021 hangen aan een zijde draadje en het wordt steeds duidelijker wie deze test gaan doorstaan. De mannen krijgen hun tweede kampvuur en de emoties lopen hoog op. Dit is Temptation Island 2021 aflevering 9.

Temptation Island 2021 aflevering 9

Het tweede kampvuur van de mannen

We beginnen de aflevering met het tweede kampvuur van de mannen. De eerste aan de beurt is Efrain. Hij krijgt beelden van Aylin die op date is met Fatih. Ze hebben het naar hun zin en Aylin vindt het fijn om in zijn buurt te zijn. Ze lachen af en toe naar elkaar maar meer is er niet te zien. Wel zegt Aylin dat ze het fijn vindt dat Fatih ook Turks is en dus haar emoties goed begrijpt. Efrain is niet blij met de beelden en vat het op dat Aylin mogelijk verliefd is op een ander.

Nico en Donna zijn voorbij

Nico is de volgende in Temptation Island 2021 aflevering 9. Na zijn videoboodschap naar Donna in de vorige aflevering zit zijn hoofd vol met vragen en die vragen worden nu beantwoord. De vraag of Donna nog met hem wil zijn en word snel beantwoord met een boze ‘nee’. Donna voelt zich vies en plant nu al de verhuizing en verdeling van spullen. Nico is aangeslagen en de mannen steunen hem. Het tweede beeld van Nico is Donna die deelt dat ze een crush heeft op Jimmy. Ook dit komt hard aan bij Nico en hij barst uit in tranen. Nico voelt dat hij Donna kwijt is.

Delphine heeft nog een liefje

Bert heeft het uitgemaakt met Delphine via de kampvuurbeelden en als Victor hem in Temptation Island 2021 aflevering 9 vraagt of Bert benieuwd is naar de beelden, zegt hij dat het hem niks doet. Delphine is dronken en een behoorlijke flapuit. Zo noemt ze Bert een hoerenloper en dat ze walgt van hem. Delphine praat haar mond voorbij en alle mannen schrikken als Delphine zegt: ‘Bert denkt echt dat hij mijn enige lief is’. Bedoelt Delphine hier mee dat ze is vreemdgegaan? Een halfnaakte Delphine ligt in het zwembad met Joop, Kevin en Maxime. Ze krijgt een lapdance van Joop en geniet hier duidelijk van. Bert vindt dat Delphine zelf een hoerenloper is en dat ze zich voor schut zet op televisie.

Connectie lampje in Temptation Island 2021 aflevering 9

Als laatste krijgt Wouter zijn beelden te zien. De vorige beelden waren goed, maar nu zal dat anders zijn. Julia gaat volledig de connectie aan met Niels en dit roept twijfels op. ‘Ik weet niet of de relatie dit kan doorstaan’. De beelden raken Wouter gelijk en je ziet de angst in zijn ogen. Julia knuffelt intiem met Niels maar verder als dat gaat het niet. Toch vindt Wouter de beelden heel erg kut en hoopt hij dat zijn vertrouwen niet weer geschaad wordt. Dit waren Wouters beelden en de mannen mogen terug naar de villa. In de villa gaat Wouter zijn connectielampje af en dit maakt hem nog meer gestrest. Hij blaast stoom af in de sportschool. 

De dates van Temptation Island 2021 aflevering 9

De koppels gaan in Temptation Island 2021 aflevering 9 dus op date met de singles. De dates zijn als volgt ingedeeld: Niels gaat met Julia, Jimmy met Donna, Aylin met Jake en Delphine met Maxime. Julia is op date met Niels, maar die verloopt anders dan verwacht. Niels heeft duidelijk gevoelens voor haar en ziet een relatie wel zitten. Toch begint Julia zich te irriteren aan Niels. Hij behandelt haar als een prinses, maar het begint op haar zenuwen te werken. ‘Het is een beetje too much’. Niels geeft Julia veel aandacht en complimenten en ondanks dat ze dat lief vindt, is het niet wat ze wil in een relatie.

Relaties voorbij in Temptation Island 2021 aflevering 9?

De dates van de mannen zijn: Nico met Laure, Wouter met Noelle, Efrain met Shallie en Bert met Chelsey. Nico en Laure beginnen gevoelens voor elkaar te krijgen en Nico benoemt dat ze het wachten waard is. Ook Donna begint zich steeds meer open te stellen en tijdens haar date masseert Jimmy haar.

Wouter zit met de beelden van Julia in zijn hoofd en blaast stoom af met Noëlle tijdens het boksen. Omdat zijn connectielampje gisteren is gaan branden is hij bang voor wat hij de volgende keer te zien krijgt. Raakt hij zijn vriendinnetje kwijt?

Dit was alle juice van aflevering 9 van Temptation Island 2021. In de sneakpeak van volgende week kan je zien dat Delphine een fotolijstje krijgt en hier erg pissig om wordt. We can’t wait!

Lees hier meer over Temptation Island 2021

Beeld: tom cornelissen

Must reads 👀