News

FOTO: Terror Twin-Sharon onthult naam van haar pasgeboren dochtertje

Afgelopen week is het dochtertje van Terror Twin Sharon uit Ex on the Beach geboren. Nu is eindelijk ook bekend hoe de girl heet en oh my gosh haar naam is zo lief!

Terror Twin-Sharon is moeder geworden

Op Instagram maakte Sharon uit Ex on the Beach de naam van haar pasgeboren dochtertje bekend met een super lieve post waar zij bij schreef: “Onze dochter Zaya is geboren. 11-10-2021 om 15.43 uur. Ze weegt 3260 gram en is 47 cm lang… Ik heb te veel berichtjes om ze allemaal te kunnen beantwoorden, maar ik wil iedereen super erg bedanken voor alle lieve berichtjes!” Wij zijn echt obsessed met de girl haar naam en zoals wij in Sharon haar Instagram Stories al een beetje kunnen zien is haar dochtertje echt heel schattig! 

 

Terror Twin-Esmee is ook in de wolken

Terror Twin Esmee is ook helemaal in de wolken van haar kleine nichtje en wij konden op de dag van de bevalling Esmee dan ook op de voet volgen met haar Instagram Stories. Zo maakten de trotse tante net na de geboorte van haar nichtje al een Instagram story waar zij bij schreef: “Je bent nu al zo prachtig. Ik hou nu al zo ontzettend veel van jou klein prinsesje.” Hoe lief? Wij kunnen niet wachten tot we de reis van de zwangerschap tot aan de bevalling van Sharon op de voet kunnen volgen in het realityprogramma A Star Is Born, want de twins kennende zal het ook het benodigde drama met zich mee brengen! 

Beeld: Bruno Press