Films & Series

OMG! Netflix kondigt nu al You seizoen 4 aan!

Terwijl deze week eindelijk seizoen 3 op Netflix verschijnt, is er nóg meer goed nieuws over onze favoriete Netflix-serie ooit. Er is al bekend gemaakt dat seizoen 4 van You on the way is!

Netflix kondigt nu al You seizoen 4 aan!

 

Netflix You seizoen 3 cliffhanger

In het einde van seizoen twee werd al verklapt dat we een seizoen drie konden verwachten nadat we Joe en zijn zwangere vriendin Love naar een andere wijk zien verhuizen. Bij aankomst lijkt het erop alsof Joe obsessed raakt met zijn buurvrouw, maar seizoen drie was nog niet bevestigd, tot hoofdrolspeler Penn Badgley zich versprak in een interview. ‘Ze lijkt niet op hetzelfde soort roofdier als ik ben. Ze lijkt niet op degene die ze is in seizoen drie.’ Vervolgens sloeg hij zichzelf op het hoofd, maar wij kunnen hem bedanken.

In seizoen drie komen we er na alle theorieën achter wie de buurvrouw van Joe is en hoe het met zijn nieuwe ‘project’ gaat. Ook is bekend gemaakt dat seizoen drie wederom tien afleveringen krijgt. Dat Joe en Love allebei terugkeren, maar dat vooral Joe het zwaar te verduren gaat krijgen. Joe voelt zich alles behalve thuis in de nieuwe omgeving waar hij met Love naar is toe verhuisd. 

 

Vanaf wanneer staat You seizoen 4 op Netlfix?

Seizoen 3 van Netflix You staat dus op 15 oktober 2021 online en de streamingsdienst heeft nú alvast aangekondigd dat ze aan het filmen zijn voor seizoen 4! 

Voor fans van de serie is het enorm goed nieuws, hoewel de aankondiging (misschien) wat spanning van seizoen 3 afhaalt. Het lijkt erop dat Joe in elk geval terugkeert voor nieuwe creepy stalker-avonturen. Het is nog niet bekend wanneer het nieuwe seizoen online staat.