Fashion

10x de leukste halloween outfits voor koppels


Ga je samen Halloween vieren met je lover? Dit zijn de 10 leukste halloween outfits voor koppels waarmee je sowieso indruk maakt op het feestje.
halloween outfiits voor koppels

Halloween outfits voor koppels #1 – Bonnie & Clyde
Ga je voor een klassieke look? Dan is het een goed idee om voor Bonnie & Clyde te gaan. Maak het een beetje bloody en je bent helemaal klaar voor ja Halloweenfeestje. En eh, maak je look af. met halloween nagels.


Halloween outfits voor koppels #2 – Mike & Eleven uit Stranger Things
Fan van Stranger Things? Haal inspiratie uit je favoriete serie en ga bijvoorbeeld als Mike en Eleven. Andere personages kunnen natuurlijk ook. 


Halloween outfits voor koppels #3 – Bloody bruid en bruidegom
Een look die altijd goed is voor koppels is die van bruid en bruidegom. Maar dan wel met een flinke dosis Halloween. Hallo bloed en scheuren in je kleren! 


Halloween outfits voor koppels #4 – Cosmo en Wanda uit Fairly Odd Parents
Inspiratie uit series van vroeger halen kan natuurlijk ook. Maak een trip down memory lane en ga als de feeënpeetouders waar je vroeger naar keek. Toverstokjes in de aanslag, Halloweenfeesten maar!


Halloween outfits voor koppels #5 – Mario en Prinses Peach
Van series van vroeger naar games van vroeger. Tover jezelf om tot Prinses Peach en je lover als Mario (of ga allebei als Mario’s of Peaches, kan natuurlijk ook!) Daarmee steel je zeker de show op het feestje.


Halloween outfits voor koppels #6 – Peter Pan en Tinkerbell
We gaan door met sprookjes, want ook daar is genoeg halloween outfit inspiratie te vinden. Wat dacht je van Peter Pan en Tinkerbell? 


Halloween outfits voor koppels #7 – Rose & Jack uit Titanic
Films geven je ook altijd halloween outfit inspiratie. Dit koppel verkleedt als Rose & Jack uit Titanic geeft je alvast een idee voor je halloween looks!


Halloween outfits voor koppels #8 – Mr. en Mrs. Smith
Romantische films, we houden ervan. Ook een tip voor Halloween is om je als je favoriete filmkoppel te verkleden. Denk: Call Me By Your Name, Notting Hill of Mr. en Mrs. Smith. 


Halloween outfits voor koppels #9 – Cruella De Vil & dalmatiër uit 101 Dalmatiërs
Cruella De Vil is altijd een fantastische look tijdens Halloween. Trek zwart-witte kleding uit de kast en je bent al bijna good to go. Dit koppel geeft alvast het goede voorbeeld.


Halloween outfits voor koppels #10 – Barbie & Ken
Twee Barbies, twee Kens of Barbie & Ken – met een simpel jurkje en een hawaïshirt tover je jezelf en je lover zo om tot dit iconische duo.

Bron: Pinterest, InstagramBeeld: iStock